Dario Melnjak i Georgia Psora u krugu obitelji izrekli svoje „sudbonosno da“

dario-melnjak-vjencanje

Proteklog vikenda, hrvatski se nogometni reprezentativac zakleo na vječnu ljubav svojoj dugogodišnji djevojci, prekrasnoj Grkinji Georgiji Psori.

S obzirom da je zbog pandemije koronavirusa broj uzvanika strogo ograničen, par je organizirao malo slavlje u njegovom rodnom gradu – Varaždinu.

Blještava haljina naglasila je trudnički trbuh

Fotografije s vjenčanja Dario je podijelio na svom Instagram profilu, uz poruku „Kad se Bog uplete, događaju se čuda“. Istom je objavom i otkrio da se vjenčanje održalo u petak, 6. studenog.

Za svoje intimno vjenčanje, odabrao je crno odijelo sa svjetlucavim sakoom, bijelu košulju i leptir mašnu. Georgia pak je nosila blještavu zlatnu haljinu dugih rukava i visoka proreza koja je dodatno naglasila njen trudnički trbuh.

U kombinaciji sa zlatnom haljinom, obula je ružičaste cipele s visokom petom. Raspuštenu i kovrčavu kosu ukrasila je perlama, a cjelokupan vjenčani look ukrasila širokim i iskrenim osmijehom.

Svoje vjenčane uspomene, par je stvarao na ulicama grada Varaždina nimalo ne skrivajući svoje zadovoljstvo i sreću.

dario-melnjak-georgia-psora

Izvor fotografije: Facebook profil Dario Melnjak

Kako doznajemo, vjenčanje Daria i Georgie bila je ujedno i prilika da se njihove obitelji konačno upoznaju uživo.

Krajem ožujka ovaj sretan par očekuje i novog člana obitelji. Riječ je o djevojčici o čijem se imenu još uvijek nisu dogovorili. Budući da je Georgia iz Grčke, a tamo se njeguje tradicija davanja imena roditelja, baka i djedova, i njih će dvoje najvjerojatnije slijediti tu tradiciju.

Ljubavna priča Daria i Georgie

Dario i Georgia upoznali su se 2016. godine na Malti kada je on nakon jedne utakmice sa svojim suigračima šetao gradom. Naime, tada je još igrao za azerbajdžanski nogometni klub Neftchi Baku. Georgia je sa svojom obitelji i prijateljicom upravo tamo bila na ljetovanju.  

Nakon što su se upoznali, jednostavno su osjetili da je to-to. Započela su dopisivanja, a ubrzo nakon toga i veza na daljinu. Zatim su uslijedili susreti „na pola puta“ kao i posjeti jedno drugome kada bi pronašli slobodnog vremena. Njih dvoje smatraju kako im je to iskustvo dodatno ojačalo vezu. 😊

Izvor naslovne fotografije: Facebook profil Dario Melnjak

Share on facebook
Share on whatsapp

Posljednje objave

Kategorije

Tagovi

Oglasi

Povezani članci

Postani dio V.I.P Princeza kluba

Prijavi se na naš newsletter i jednom tjedno u tvoj će inbox dolaziti koristan sadržaj za organizaciju vjenčanja, koji smo kreirali samo za pretplatnike.

Prijavi se