Neobične pozivnice za vjenčanje

neobicne-pozivnice-vjencanje

Pozivnice za vjenčanje predstavljaju prvi kontakt kojeg ćeš ostvariti s uzvanicima vašeg vjenčanja. Naime, temeljem dizajna pozivnica gosti mogu pretpostaviti kakve nijanse će prevladavati na vašem vjenčanju, mogu li očekivati tematsko vjenčanje, ono klasično ili pak posve moderno.

Stoga ako ih želiš zaintrigirati ili samo malo zbuniti prije samog vjenčanja, odaberi neobične pozivnice za vjenčanje.

Zamisli samo njihov izraz lica kada ih pozivnicama navedeš na krivi trag . Malo ćeš se našaliti s njima, no sigurne smo da ti neće zamjeriti, ipak si ti mladenka.

Znamo da ima stotine prekrasnih modela, zato smo si dale truda i prošvrljale Pinterestom u nadi da ti prezentiramo najrazličitije modele.

Modeli neobičnih pozivnica

Vjerujemo da će svaka mladenka pronaći nešto po svom ukusu. Dosta smo brbljale, krećemo u potragu za blagom na neobične pozivnice.

Izvor fotografije: Something Turquoise
Izvor fotografije: Unbeaujour.fr
Izvor fotografije: PANOPIXX, Etsy
Izvor fotografije: OcularKraft, Etsy
Izvor fotografije: Marisa Vitale via The Little Market
Izvor fotografije: KseniyaRevta, Etsy
Izvor fotografije: MOXIEpersonalized, Etsy
Izvor fotografije: SecretCreation, Etsy
Izvor fotografije: SecretCreation, Etsy

Ako ti ove ideje nisu dovoljne, zaviri na naš članak: Izradi sama pozivnice za vjenčanje jer možda baš tamo pronađeš ono što tebi treba.

P.S: Ne boj se odabrati neviđene i neobične pozivnice. Samo ako ih tvoje prijateljice nisu odabrale, ne znači da ih ne moraš i ti. Ovo je tvoje slavlje i neka svaki detalje bude po tvome!

Izvor naslovne fotografije: Freepik

Povezani članci

Postani dio V.I.P Princeza kluba

Prijavi se na naš newsletter i jednom tjedno u tvoj će inbox dolaziti koristan sadržaj za organizaciju vjenčanja, koji smo kreirali samo za pretplatnike.

Prijavi se