Malo, ali raskošno vjenčanje manekenke Sylvie Meis

Poznata manekenka, voditeljica i starleta Sylvie Meis izrekla je svoje „sudbonosno da“ dugogodišnjem dečku Nicolasu Castellu.

Iako su zbog pandemije koronavirusa odlučili odgoditi svoje ljetno vjenčanje za neka bolja vremena, čini se kako nisu više mogli čekati. Prošlog su vikenda stali pred oltar i zakleli se jedno drugom na vječnu ljubav. 😊

Vjenčanje se održalo u vili Cora u Firenzi

Sylvie Meis i njen novopečeni suprug Nicolas upoznali su se na vjenčanju zajedničkih prijatelja u lipnju prošle godine. Samo četiri mjeseca kasnije, na njenoj je ruci zasjao zaručnički prsten.

Budući da su im planovi o savršenom ljetnom vjenčanju pali u vodu, odlučili su iskoristiti još nekoliko vedrih dana i ostvariti svoj dugoočekivani san.

Sylvie je na društvenim mrežma podijelila neke od najljepših trenutaka zabilježenih tog dana. Zablistala je u zanosnoj vjenčanici dizajnerice Galie Lahav čije kreacije obožavaju brojna slavna lica, poput Beyonce, Jennifer Lopez i drugih.

Izvor fotografije: Instagram profil sylviemeis

Uska čipkasta vjenčanica sadržavala je raskošan dodatak koji je Sylvie skinula nakon ceremonije vjenčanja. Za svoju savršenu vjenčanu frizuru odabrala je visoku pundžu koju je dodatno ukrasila nekoliko metara dugim velom. Prije proslave vjenčanja raspustila je kosu i tako ostvarila novi vjenčani look.

Izvor fotografije: Instagram profil sylviemeis

Mladenku je do oltara ispratio sin iz prvog braka, Damian Van Der Vaar. Kako doznajemo, vjenčanju su zbog trenutne epidemiološke situacije prisustvovale samo obitelji uz nekolicinu najboljih prijatelja.

Za svoje medeno putovanje odabrali su otok Capri

Supružnici su svoj medeni mjesec također odlučili provesti u Italiji. Odmah nakon vjenčanja, uputili su se na otok Capri gdje uživaju u zajedničkim trenucima okupani suncem i morem.

Izvor fotografije: Instagram profil sylviemeis

Podsjetimo se, Sylvie je osam godina bila u braku s nogometašem Rafaelom van der Vaartom od kojeg se razvela 2013. godine. U tom je braku rođen i njihov sin Damian.

42-godišnja Sylvie imala je zaista buran ljubavni život. Često je bila viđena u društvu raznih muškaraca s kojima je javno izmjenjivala nježnosti. Čini se kako su to sve bile samo kratke avanture u potrazi za ljubavlju svog života. 

Čestitamo Sylvie i Nicolasu! 😊


Izvor naslovne fotografije: Instagram profil sylviemeis

Povezani članci

Postani dio V.I.P Princeza kluba

Prijavi se na naš newsletter i jednom tjedno u tvoj će inbox dolaziti koristan sadržaj za organizaciju vjenčanja, koji smo kreirali samo za pretplatnike.

Prijavi se