Vjenčane frizure za djevojke s velom

svadbene frizure sa velom

Usudimo se reći da je veo neizostavan dio odjevne kombinacije svake mladenke. Gotovo sve vrijeme, on predstavlja “must have” detalj i djevojke ga naprosto obožavaju. Kako može biti različitih dužina, važno je da pristaje vjenčanici i frizuru mladenke. Tako današnje mladenke mogu birati između onih od čipke, tila ili svile, a veo se često ukrašava i biserima, cvijećem ili nekim drugim ukrasima .

S obzirom na to da veo izgleda vrlo elegantno i privlačno, danas smo ti odlučile otkriti nekoliko vjenčanih frizura za kratku, srednje dugu i dugu kosu s kojom će se veo u potpunosti doći do izražaja.

Spremna?

Kratka kosa u kombinaciji s velom

Tvoja kosa je prilično kratka ili u potpunosti podignuta i smatraš da veo ne pristaje uz tvoju frizuru?

Grdno se varaš!

Bila ona kratka ili duga, od nje je moguće napraviti  prekrasnu frizuru uz koju će veo ili mrežica savršeno pristajati!

Izvor: etsy.com

Vjenčane frizure s velom za srednje dugu kosu

Kosu možeš nakovrčati, podignuti, staviti na stranu ili se jednostavno odlučiti za neku svoju verziju. Frizuru, kao i veo, biraš s obzirom na vjenčanicu koju si odabrala i tome se prilagođavaš.

Izvor: taniamaras.com

Duga kosa u kombinaciji s velom

Od duge se kose mogu napraviti zaista prekrasne frizure, a jedino što u tom slučaju moraš, jest odabrati onu pravu za sebe!

Izvor: etsy.com

Vjenčane frizure s velom za podignutu kosu

Za dugu kosu koju namjeravaš podignuti postoji zaista vrlo mnogo frizura, a mi smo ti izdvojile onu koja nas je ostavila bez daha.

Izvor: etsy.com

Odabir frizure može biti težak, no čim odabereš vjenčanu haljinu, frizerka ti može pomoći sa savjetima o tome kakva frizura odgovara tvojem odabiru, ovisno o tome jesu li leđa otvorena ili zatvorena, ima li vjenčanica dubok dekolte i slično.

Vjerujemo da će odabrani veo dodatno uljepšati tvoju cjelokupnu kombinaciju i da ćeš biti vrlo zadovoljna!

Izvor naslovne fotografije: Freepik.com

Share on facebook
Share on whatsapp

Povezani članci

Postani dio V.I.P Princeza kluba

Prijavi se na naš newsletter i jednom tjedno u tvoj će inbox dolaziti koristan sadržaj za organizaciju vjenčanja, koji smo kreirali samo za pretplatnike.

Prijavi se