Top 5 destinacija za medeni mjesec

Planiranje vjenčanja ponekad zna biti posve naporno. Em iziskuje mnogo truda i vremena, em uzrokuje glavobolju, nesanicu i tko zna još što. Posebice ako si neodlučna oko odabira vjenčanice, cipela, frizure i želiš udovoljiti svima.

Zamisli da si sve to odradila. Maksimalno si se potrudila oko svih detalja i vjenčanje nije baš nikog ostavilo ravnodušnim.

Sigurne smo da besprijekorna organizacija ne bi bila potpuna bez tvog dragog, tako da oboje zaslužujete odmor u stilu!

Ako još niste, razmislite o putovanju na medeni mjesec. Osim što ćete odahnuti od svih briga koje su vam zadale glavobolju, provesti ćete i predivne zajedničke trenutke.

Kako bi vam olakšale ovaj odabir, izdvojile smo ovih 5 medenih destinacija.

Obala Amalfi – Italija

obala-amalfi

Obala Amalfi glasi za jedno od najpopularnijih i najljepših dijelova obalne Italije, na kojoj je smješteno trinaesta čarobnih naselja. Za obalu su karakteristične strme litice, pastelne kućice, mediteranska priroda, čisto more, prekrasne šljunčane i pješčane plaže, zeleni pašnjaci, voćnjaci limuna te terasasti vinogradi. Ma koji par bi ovome samo odolio?

Bordeaux – Francuska

Bordeaux-Francuska

Za sve strastvene ljubitelje vina preporučujemo posjet malom gradu na jugozapadu Francuske. Kako se Bordeaux naziva gradom umjetnosti i povijesti, ti i dragi svoj medeni mjesec možete iskoristiti za razgledavanje znamenitosti.  A budući da je poznat po putovanjima biciklom, što kažete na jedno rekreativno razgledavanje?

Cikladi – Grčka

Cikladi-Grcka

Za sve romantičare u duši preporučujemo posjet skupini otoka smještenih u Egejskom moru – Cikladi, pri čemu su oni najpoznatiji Santorini, Mykonos, Naxos i Ios. Ova idealna lokacija za medeni mjesec očarat će vas prekrasnim pogledom, uskim uličicama, tamnim stijenama, bijelim kućicama i crkvicama s prepoznatljivim plavim krovovima. Što se tiče vremena posjeta, savjetujemo vam razdoblje od travnja do listopada.

Alentejo – Portugal

Alentejo-Portugal

Portugalska regija Alentejo poznata je po uzgoju grožđa i maslinovog ulja. Na samom sjeveru regije prevladavaju pašnjaci, u središtu ravnice, dok se na obali nalaze plaže. Ova regija poznata je po opuštenoj i ugodnoj atmosferi. Tako da će odmor na vašem medenom mjesecu, uz sve ove predivne prizore, biti ZAGARANTIRAN!

London

London

U gradu bogate povijesti, ti i dragi možete uživati u posjetu brojnim atrakcija. Od kraljevskih palača, dvoraca i katedrala, muzeja svjetske klase, slavnim restoranima, obilju kulture pa do očaravajućih šetnjama kroz Hyde Park.

Nadamo se da smo pomogle kod odabira čarobne medene destinacije!

Povezani članci

Postani dio V.I.P Princeza kluba

Prijavi se na naš newsletter i jednom tjedno u tvoj će inbox dolaziti koristan sadržaj za organizaciju vjenčanja, koji smo kreirali samo za pretplatnike.

Prijavi se