Čarobno zaručničko prstenje s eNVy room potpisom

Čarobno zaručničko prstenje s eNVy room potpisom

Ti i tvoja draga odlično se slažete i jednostavno osjećaš da je sa njom to-to. Odlučio si napraviti novi korak u vašoj vezi – odlučio si je zaprositi.

Kao i svaki muškarac, želiš svojoj boljoj polovici pokloniti najljepši zaručnički prsten koji postoji, onaj kojeg nikada neće poželjeti skinuti s ruke i kojeg će ponosno pokazivati svojoj obitelji i prijateljicama.

Poznati modni dvojac Nikica Ivančević i Vjeko Franetović u suradnji sa zlatarnom Zaks stvorili su jedinstveno zaručničko prstenje koje će tvoju dragu jednostavno ostaviti bez daha. 😊

eNVy room zaručničko prstenje dolazi u 4 boje

Kolekcija eNVY room zaručničkog prstenja ukrašena je motivima mašne i satenske vrpce, elementima koje Nikica i Vjeko često koriste kod dizajniranja svojih kolekcija vjenčanica. Upravo su ti elementi neizostavni dio eNVy room estetike i njihove prepoznatljivosti među ostalim dizajnerima vjenčanica.

zarucnicki-prsten
Izvor fotografije: envyroom.com

Zaručničko prstenje dolazi u 4 boje – rose gold nijansi te klasičnim bojama bijelog i žutog zlata. Naravno, tu je i dijamant – ženin najbolji prijatelj i nezamjenjivi dragi kamen koji simbolizira vječnost.

zarucnicki-prsten
Izvor fotografije: envyroom.com

Samo prstenje izrađuje se tehnikom lijevanja od 3 ili 4 komada koje zlatari ručno obrađuju i slažu u cjelinu. Ovisno o željama klijenata, svaki se zaručnički prsten može izraditi u kombinacijama bijelog, žutog i crvenog zlata. Osim toga, uzimaju se u obzir i želje klijenata kada je riječ o veličini, kvaliteti i boji dijamanta.

Ova je kolekcija zaručničkog prstenja kreirana kako bi osvojila srce svake djevojke i ostavila trajni podsjetnik na jedan od najromantičnijih i najljepših trenutaka u njenom životu.

zarucnicki-prsten
Izvor fotografije: envyroom.com

Vjenčano prstenje eNVy room

Osim zaručničkog prstenja, dizajnirali su i narukvicu i broš u svim varijantama ponuđenih boja kao i vjenčano prstenje.

Izvor fotografije: envyroom.com

Kolekcija vjenčanog eNVy room prstenja nastavak je uspješne suradnje dizajnera i zlatarne Zaks kojom su stvorili romantičnu kolekciju ženstvenog zaručničkog prstenja. Vjenčano prstenje također dolazi u četiri boje, ukrašeno je dijamantom te se radi od 18 ct. zlata ili 750 /1000 čistoće.

Iako se na prvi pogled čine vrlo jednostavnima, zbog neobičnog je oblika njihova izrada bila izrazito izazovna. Primjerice, za dvobojni prsten kreirana su 2 odvojena prstena koji su se spajali procesom sinterizacije pod ekstremnom temperaturom i pritiskom.

Novu kolekciju vjenčanog i zaručničkog prstenja s eNVy room potpisom, kao i broš i narukvicu, možete pronaći u ZAKS-ovim prodavaonicama.

I, koji od modela zaručničkog prstena ti se više sviđa, onaj s mašnom ili vrpcom? 😊

Izvor naslovne fotografije: eNVy Room

Share on facebook
Share on whatsapp

Povezani članci

Postani dio V.I.P Princeza kluba

Prijavi se na naš newsletter i jednom tjedno u tvoj će inbox dolaziti koristan sadržaj za organizaciju vjenčanja, koji smo kreirali samo za pretplatnike.

Prijavi se