Ines Atelier vjenčanice za moderne i odvažne mladenke

ines-atelier-vjencanice

Vjerujemo kako si barem jednom negdje čula ili pročitala o vjenčanica brenda Ines Atelier. Ipak je u pitanju jedan od najuspješnijih brendova u regiji. 

No za sve one koje se tek prvi put sreću s njime, pripremile smo nekoliko zanimljivosti kao i najnoviju kolekciju vjenčanica Ines Atelier za 2020./2021. godinu. 😊

Tko stoji iza brenda Ines Atelier?

Ines Atelier je srpski brend iza čijeg imena stoji dizajnerica Ines Janković. Još od ranog djetinjstva, Ines se počela zanimati za odjevne predmete, boje, forme i materijale.

Fascinirana elegantnim ženama često je na njima primjećivala detalje što nije bilo svojstveno djeci tog uzrasta. Tako je nastala i njena ljubav prema estetici koju je kasnije primijenila i na modu.

Ines inspiraciju u kreiranju vjenčanica pronalazi u ljudima, umjetnosti i putovanjima. Vjenčanice su prepoznatljive po upotrebi čistih linija s naglaskom na diskretnim, ali upečatljivim detaljima.

Kolekcija vjenčanica Ines Atelier za 2020./2021.

Najnovija kolekcija vjenčanica Ines Atelier predstavljena je u novom i dopunjenom ruhu u kojem je dizajnerica još jednom dokazala kako je samo nebo granica kada je riječ o izgledu vjenčanice.

Inspiraciju za novu kolekciju pronašla je u nekonvencionalnom konceptu ženstvenosti koji svakoj ženi daje slobodu da sama odabere materijale i krojeve u skladu s njenom osobnošću.

Drugim riječima, njene vjenčanice namijenjene su modernim mladenkama, odnosno ženama koje točno znaju što žele! U najnovijoj kolekciji možeš pronaći duge i mini vjenčanice i odijela.

Moto brenda Ines Atelier je „biti drugačiji i raditi stvari drugačije“, a dizajnerica to dokazuje u svakoj novoj kolekciji vjenčanica. Tako je novu kolekciju upotpunila i metalik tkaninama koje suvremenoj vjenčanici daju potpuno novu, ali prije svega glamuroznu dimenziju.

Sigurne smo kako si i ti jedna od mladenki koja točno zna što želi te ćeš ovdje pronaći vjenčanicu za sebe. U nastavku pogledaj nekoliko modela vjenčanica Ines Atelier brenda. 😊

ines-atelier

Izvor: ines-atelier.com

duga-vjencanica

Izvor: ines-atelier.com

uska-vjencanica

Izvor: ines-atelier.com

kratka-vjencanica

Izvor: ines-atelier.com

moderne-mladenke

Izvor: ines-atelier.com

ines-jankovic-dizajn

Izvor: ines-atelier.com

Naravno, sve vjenčanice iz najnovije kolekcije možeš pogledati na službenoj stranici Ines Atelier brenda.

I, jesi li među ovim kreacijama pronašla svoju vjenčanicu iz snova? 😊

Share on facebook
Share on whatsapp

Povezani članci

Postani dio V.I.P Princeza kluba

Prijavi se na naš newsletter i jednom tjedno u tvoj će inbox dolaziti koristan sadržaj za organizaciju vjenčanja, koji smo kreirali samo za pretplatnike.

Prijavi se