Zbog koronavirusa odgođeno i dugoočekivano vjenčanje Jennifer Lopez

jennifer-lopez-odgoda-vjencanja

Do samo prije nekoliko tjedana s uzbuđenjem smo vam pisale o zarukama prekrasne glumice i pjevačice Jennifer Lopez.

Naime, 44-godišnji Alex Rodriguez zaprosio je Jennifer u ožujku 2019. godine na Bahamima dijamantnim prstenom u vrijednosti od nešto više od 9 milijuna kuna!

No kao i vjenčanje princeze Beatrice i glumice Emme Stone, i ovo dugoočekivano vjenčanje odgođeno je zbog pandemija koronavirusa.

Zanimaju li vas detalji o odgođenom vjenčanju, nastavite čitati članak. 😊

Vjenčanje Jennifer Lopez i Alexa Rodrigueza trebalo se održati ovog ljeta

Kao što smo već spomenule, bivši igrač bejzbola prošle je godine zaprosio Jennifer nakon dvije godine veze i od tada se s uzbuđenjem čeka ovo vjenčanje godine.

Prije nekoliko tjedana Jennifer i Alex proslavili su svoju prvu godišnjicu romantičnih zaruka na Bahamima.

Dugo su tražili idealan datum vjenčanja zbog velikih obaveza. Konačno su ovog ljeta željeli stati pred oltar, međutim njihovi planovi pali su u vodu zbog koronavirusa.

Zaručnici smatraju kako je zdravlje svih na prvom mjestu i da će se kao i svi drugi strpjeti i čekati da se situacija smiri.

Ono što je do sada bilo poznato je da će se par vjenčati u crkvi jer je pjevačica izrazila želju da ovaj put učini nešto posebno i drugačije od prethodnih vjenčanja.

Također, poznato je da se vjenčanje trebalo održati u Italiji.

Novi datum vjenčanja Jennifer Lopez i Alexa Rodrigueza

Budući da se ne zna do kada će situacija s koronavirusom trajati, novi datum vjenčanja nije poznat.

No kako se Jennifer želi se što prije udati, vjerojatno će to biti odmah nakon što se sve vrati u normalu kako bi mogla proslaviti njihovu ljubav s obitelji i prijateljima.

U brojnim je intervjuima objašnjavala kako je Alex onaj pravi i kako je sada prava sretnica.

Otkrila je kako se sjajno slažu, a posebno joj je drago što su njezina djeca iz prijašnjeg braka prihvatila novog partnera.

jennifer-lopez

Izvor: usatoday.com

Ova glumica i pjevačica bila je u braku deset godina s pjevačem Marc Antonyjem s kojim ima 11-godišnje blizance, kćer Emmu Maribel i sina Maximiliana Davida. Otkrila je i kako će je upravo njen sin otpratiti do oltara.

Prije toga, bila je u braku i sa Crisom Juddom te glumcem Ojani Noom.

Alex će tako biti četvrti suprug Jennifer Lopez.

Dragi Jennifer i Alex, držimo vam palčeve da sve ovo što prije prođe i da vas konačno vidimo sretne i nasmijane pred oltarom! 😊