Najljepši buketi za jesenska vjenčanja

buketi-za-jesenska-vjencanja

Mladenkin cvjetni aranžman, nakon vjenčanice, nedvojbeno je drugi najvažniji dio njezinog outfita. Iako jesenska vjenčanja za sebe vežu pomalo rustikalan i „boho“ osjećaj, životopisne boje koje nosi jesen definitivno olakšavaju pronalazak savršenog vjenčanog buketa.

Bilo da je tvoj buket prepun zelenila, sa samo nekoliko jednobojnih cvjetova ili s mnoštvom raskošnih, on mora biti jedinstven za tebe i tvoj dan. Zato smo za tvoju inspiraciju izdvojile nekoliko predivnih buketa koji će začiniti tvoj wedding look na tri-četiri! 😊

Narančasto cvijeće

Buketi s narančastim cvijećem dodat će pravu dozu ekstravagancije, pogotovo u kombinaciji s crvenom, žutom i zelenom bojom, a pritom će se savršeno uklopiti u ovo godišnje doba.

buketi-za-jesensko-vjencanje
Izvor: michelewithonel.com

Lila ruže za isticanje ženstvenosti

Što dobiješ kad spojiš lila ruže, čičak i livadno cvijeće? Trendi i ženstven vjenčani buket, vezan u tradicionalnom francuskom stilu s jednom vrpcom.

Protea, Afrička kraljica

Kraljica protea, egzotičan i očaravajući tropski cvijet, zasigurno će izmamiti poglede uzvanika na buket. Savršeno će izgledati u kombinaciji s tamnocrvenim dalijama te mješavinom lišća eukaliptusa.

buketi-za-jesensko-vjencanje
Izvor: brides.com

Sukulenti

Tražiš li izdržljivo cvijeće koje će se uklopiti u bilo koji aranžman, sukulenti su pravi izbor za tebe. Bez obzira na cvjetove s kojima su upareni, uvijek će biti u prvom planu! 😊 Kako sukulenti dolaze u različitim bojama, od tamno zelenih do ljubičastih te u raznim oblicima, imaš izbora na pretek.

Klasičan aranžman u „razbarušenom“ ruhu

Pratiš li trendove, znaš da su vjenčanu industriju obuzeli buketi koji ne prate strogu formu, već djeluju pomalo razbarušeno. Oni pristaju svakoj temi vjenčanja, a moguće ih je kombinirati različitim vrstama cvijeća.

Moderniziraj klasični buket od ruža i tulipana dodavanjem velikog lišća limuna, čička i ružmarina. Zašto ne!

buketi-za-jesensko-vjencanje
Izvor: weddingvedajournal.travelswithbibi.ru

Kombinacija tamnocrvene i bijele

Vjeruj nam, kontrast tamnocrvenih i bijelih cvjetova nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Zato u svoj jesenski buket uvrsti dalije, mini kale, ruže Juliet i zeleno lišće.  

cvijece
Izvor: tellegrini.ru

To bi bilo to!

Ne znaš li i dalje kakav buket odabrati za svoje jesensko vjenčanje naš savjet je prigrliti tople boje sezone. Dok će izgled ambijenta na tvoj veliki dan već sam po sebi oduzimati dah, promišljeno osmišljen buket bit će samo šećer na kraju 😉.

Za dodatnu inspiraciju ti savjetujemo škicnuti u naš članak o cvijeću za jesenska vjenčanja u kojem smo pisale čime sve možeš upotpuniti svoj jesenski buket!