Osmislili ste vlastiti vjenčani hashtag? Evo kako potaknuti goste na njegovo korištenje

vjencani-hashtag-gosti

Danas gotovo nijedan događaj ne može proći bez njegove objave na društvenim mrežama pa tako ni vjenčanje. Vrlo često svjedočimo pomno izabranim fotografijama mladenaca, ali i uzvanika, posebice na Facebooku i Instagramu.

Zbog toga sve više mladenaca počinje koristiti vlastiti hashtag kako bi na jednom mjestu pohranili sve uspomene sa svog vjenčanja.

Ako ste i vi jedan od parova koji bi željeli imati vlastiti vjenčani hashtag ili ste ga već možda i osmislili, donosimo vam nekoliko ideja kako potaknuti goste na njegovo korištenje. 😊

Svojim primjerom inspirirajte goste na korištenje vašeg vjenčanog hashtaga

Želite li da vaša obitelj, prijatelji i ostala rodbina počinju koristiti vaš vjenčani hashtag, inspirirajte ih. Kako? Vi budite prvi koji će objaviti fotografije s vašim odabranim vjenčanim hashtagom. To može biti i tijekom priprema za vjenčanje ili na dan vjenčanja.

Također, možete kreirati Facebook grupu ili grupni chat u kojem ćete ih zamoliti da sve fotografije koje planiraju objaviti na društvenim mrežama označe vašim hashtagom.

Stavite vjenčani hashtag na pozivnice za vjenčanje

Kako su informacije o vremenu i mjestu održavanja vjenčanja, kao i kontakt na koji se potvrđuje dolazak, vrlo važni, to znači da će svaki gost s posebnom pažnjom pročitati vašu pozivnicu za vjenčanje.

Tako na jednostavan način možete upoznati goste s vašim vjenčanim hashtagom i potaknuti ih na njegovo korištenje.   

Uklopite vaš vjenčani hashtag u dekoraciju

Na nekoliko mjesta u svadbenom prostoru stavite oznaku vašeg vjenčanog hashtaga. Primjerice, na tabeli za raspored sjedenja ili pak na stolu mladenaca.

vjencani-hashtag

Izvor: etsy.com

To mogu biti i personalizirani baloni s hashtagom postavljeni na ulazu u svadbenu salu ili uz glavni stol mladenaca. Pustite mašti na volju i budite sigurni da je vaš hashtag dovoljno privlačan i uočljiv. 😊

Kutak i rekviziti za fotografiranje

Vjerujemo da ste svjesni koliko poseban kutak za fotografiranje može doprinijeti stvaranju uspomena s vjenčanja. Samo fotografiranje može biti mnogo zabavnije i uz određene rekvizite. Uz sam kutak možete naglasiti vaš vjenčani hashtag i potaknuti uzvanike da ga koriste.

vjencani-hashtag-fotografiranje

Izvor: craftcoral.com

Eto, nadamo se da su vam ovi savjeti bili korisni te da ćete uspjeti potaknuti svoje goste na korištenje vašeg vjenčanog hashtaga.

Share on facebook
Share on whatsapp

Posljednje objave

Kategorije

Tagovi

Oglasi

Povezani članci

Postani dio V.I.P Princeza kluba

Prijavi se na naš newsletter i jednom tjedno u tvoj će inbox dolaziti koristan sadržaj za organizaciju vjenčanja, koji smo kreirali samo za pretplatnike.

Prijavi se