Treća sreća? Popularni glumac Dolph Lundgren zaprosio gotovo 40 godina mlađu djevojku

Dolph Lundgren zaprosio djevojku

Da razlika u godinama ne treba biti prepreka u ljubavi, dokazali su 62-godišnji glumac Dolph Lundgren i njegova 38 godina mlađa djevojka, Emma Krokdal. Nakon nekoliko mjeseci veze, zaručnički prsten zasjao je na njenoj ruci čime su se oboje pohvalili na društvenim mrežama. 😊

Zaruke uz romantičnu večeru

Dolph Lundgren i Emma Krokdal u vezi su još od prošle godine, no javnost je za to saznala tek početkom ove godine. Romantična večera u Stockholmu pretvorila se u večer za pamćenje.

Popularni producent, redatelj i majstor borilačkih vještina kleknuo je pred svoju ljubav, prelijepu 24- godišnju norvežanku koja je bez puno razmišljanja pristala. 😊

„Nešto se posebno dogodilo ovdje u Švedskoj“ stajalo je uz opis fotografije Dolpha Lundgrena i njegove novopečene zaručnice.

Emma je na svom Instagram profilu objavila nekoliko zajedničkih fotografija, dok se na posljednjoj jasno vidi njezin prekrasan zaručnički prsten.   

Izvor fotografije: Instagram profil Emma Krokdal

Ipak, nisu svi komentari bili pozitivni. Kako Dolph Lundgren ima kćer istih godina kao i njegova zaručnica, mnogi pratitelji ismijavali su ga na račun toga.

Presudila je zajednička ljubav prema sportu

Dolph i Emma upoznali su se u losanđeleskoj teretani u kojoj su oboje vježbali. Upravo ih je ljubav prema sportu i zdravom načinu života i spojila.

Emma je po zanimanju osobna trenerica, a tijekom pandemije koronavirusa s Dolphom je svakodnevno vježbala i objavljivala zajedničke snimke treninga na društvenim mrežama. Bili su to savjeti kako vježbati u paru kod kuće. 

Izvor fotografije: Instagram profil Emma Krokdal

Hoće li ovaj brak Dolphu Lundgrenu zaista donijeti sreću?

Podsjetimo se, Dolphu će ovo biti treći brak. Prvi put u bračnu je luku uplovio s tadašnjom izabranicom Peri Momm, a njihov je brak trajao samo godinu dana.

U drugom braku bio je s dizajnericom nakita, Anette Qviberg, punih 17 godina. S njom ima dvije kćeri, 18-godišnju Gretu i 24-godišnju Idu.

Kako doznajemo, Dolph je jednom izjavio kako misli da Emmu voli čak i previše, dok je Emmu najviše od svega brinulo kako će na njihovu vezu reagirati njezina obitelj. Ipak, bila je oduševljena kada je dobila ogromnu podršku i vjetar u leđa. 😊

Hoće li Dolph imati više sreće sa svojom znatno mlađom odabranicom, vidjet ćemo u budućnosti. 😊

Izvor naslovne fotografije: Instagram profil Emma Krokdal

Povezani članci

Postani dio V.I.P Princeza kluba

Prijavi se na naš newsletter i jednom tjedno u tvoj će inbox dolaziti koristan sadržaj za organizaciju vjenčanja, koji smo kreirali samo za pretplatnike.

Prijavi se