Neodoljivi kupaći kostimi talijanskog brenda La Revêche

la-reveche

Nakon iscrpne organizacije vjenčanja, došlo je vrijeme za opuštanje i odmor – za vaše dugoočekivano medeno putovanje!

Iako smo ti već pisale kojih 10 stvari moraš obavezno spakirati na medeni mjesec, sada ti pišemo o neodoljivim ručno rađenim kupaćim kostimima talijanskog brenda La Revêche.

Sigurne smo da će i tebe, baš poput brojnih drugih cura, oduševiti njihovi modeli kupaćih kostima te da će se i u tvom kovčegu pronaći jedan takav. 😊

Evo zašto žene diljem svijeta obožavaju La Revêche kupaće kostime

Brend La Revêche kupaćih kostima dolazi iz Italije, točnije s otoka Sardinije. Iza brenda stoji osnivačica i inovativna dizajnerica, Sara Melis. Ovi romantični, nježni i nadasve elegantni kupaći kostimi inspirirani su mediteranskim načinom života, a simboliziraju sunce, more i ljepotu života na otoku.

La Revêche kupaći kostimi ručno su rađeni i samim time jedinstveni i neponovljivi. Također, zbog njihove ručne izrade prodaju se u ograničenom broju. Boje koje prevladavaju u njihovom brendu su pastelne, a ono što ih čini posve drukčijima od drugih su bogati cvjetni detalji.

Već nekoliko godina La Revêche kupaći kostimi osvajaju simpatije mnogih dama pa često na društvenim mrežama svjedočimo njihovim zanosnim fotografijama s odmora.

jednodijelni-kupaci-kostim
Izvor fotografije: Instagram profil @carolcurry_

Među njima su i poznate osobe poput Maje Šuput, Adriane Đurđević, Marte Fernandes da Silva, Raquel Mari i brojne druge.

jednodijelni-kupaci-kostim-medeni-mjesec
Izvor fotografije: Instagram profil @majasuput

Popularni jednodijelni i dvodijelni La Revêche modeli kupaćih kostima

La Revêche kupaći kostimi dostupni su jednodijelnoj i dvodijelnoj varijanti. Najpopularniji jednodijelni kupaći kostimi su otvorenih leđa dok se cvjetni detalji protežu duž obruba samog kostima.

Izvor: Facebook stranica La Revêche

Mnogima omiljeni dvodijelni kupaći kostimi dolaze u dvije varijante, s jednom i dvije naramenice. I jedna i druga varijanta obogaćena je cvjetnim uzorcima, kako na gornjem tako i na donjem dijelu kupaćeg kostima.

La Revêche kupaći kostimi nose se i kao top

Jednodijelni kupaći kostimi s cvjetnim uzrocima toliko su predivni da ih brojne dame nose i kao top. U kombinaciji s kratkim hlačama ili suknjom, ovi kupaći kostimi idealni su za razne večernje, ali i dnevne prigode.

kupaci-kostim-medeni-mjesec
Izvor fotografije: Instagram profil @blondcoffee

Poželiš li nakon medenog putovanja pokazati svoj preplanuli ten, La Revêche kupaći kostim je savršen za to. 😊

Romantičan izgled, efektan dizajn, kvaliteta materijala i mogućnost nošenja kupaćih kostima izvan plaže – jednom riječju La Revêche kupaći kostimi.

Izbor La Revêche kupaćih kostima je zaista velik, a možeš ih razgledati na njihovoj službenoj stranici lareverche.com.

Izvor naslovne fotografije: LA REVÊCHE

Share on facebook
Share on whatsapp

Povezani članci

Postani dio V.I.P Princeza kluba

Prijavi se na naš newsletter i jednom tjedno u tvoj će inbox dolaziti koristan sadržaj za organizaciju vjenčanja, koji smo kreirali samo za pretplatnike.

Prijavi se