Kako postupiti s problematičnim uzvanicima na vjenčanju?

Kako postupiti s problematičnim uzvanicima na vjenčanju?

Gotovo svi imamo barem jednog člana obitelji ili prijatelja za kojeg se bojimo da bi mogao popiti koju čašicu više i napraviti neku ludost. Ili pak nekog tko baš voli biti u centru pažnje i učiniti apsolutno sve da ga se primijeti.

Uza sve obaveze i brige koje imate taj dan, stvaraju vam dodatan pritisak pa smo vam odlučile uskočiti u pomoć! Donosimo vam nekoliko savjeta kako postupiti s problematičnim uzvanicima na dan svog vjenčanja i osigurati si noć za pamćenje. 😊

Što učiniti s uzvanicima koji vole popiti previše?

Savjetujemo vam da prilikom planiranja vjenčanja, odnosno kreiranja liste uzvanika dobro razmislite tko će se sve naći na njoj. Ipak je to vaš dan i imate pravo pozvati koga želite.

Smatrate li da ne želite tog jednog prijatelja ili možda čak člana obitelji na svom vjenčanju, budite dovoljno hrabri ne pozvati ga.

Osjećate li da biste ga unatoč svemu željeli na svom vjenčanju, tada zamolite osobu od povjerenja da ga nadgleda umjesto vas. Kada uvidite da se situacija otela kontroli, osigurajte mu prijevoz kući.

A što s onima koji vole biti u centru pažnje?

Dan vjenčanja vaš je dan i ničiji više! Privlačenje pozornosti na sebe bilo kroz ruganje, pretjerano smijanje ili zauzimanje cijelog plesnog podija nije nimalo kulturno ni lijepo.

Bilo da je riječ o članu obitelji, prijatelju ili dalekoj rodbini, pozovite tu osobu sa strane i mirno joj recite da je ovo vaš dan i da vi zaslužujete biti u centru pažnje.

problematicni-gosti-na-vjencanju
Izvor fotografije: dailystar.co.uk

Što ako ne želite djecu na svom vjenčanju?

Iako su djeca baš poput malih anđela, potrebno ih je čuvati i paziti na njih. Djeca se vole igrati, neumorno trčkarati pa postoji mogućnost da padnu i ozljede i sebe, ali i druge. Sasvim je u redu ako želite svoj dan vjenčanja provesti samo u društvu odraslih uzvanika.

djeca-vjencanje
Izvor fotografije: bridalmusings.com

Možda će se članovi obitelji ili prijatelji naljutiti zbog toga, ali dobrom komunikacijom sve se može riješiti. Objasnite im da na dan svog vjenčanja želite što je više moguće biti bezbrižni. Javite li im na vrijeme, imat će dovoljno vremena da organiziraju brigu o djeci.

U slučaju da ipak odlučite pozvati djecu na vjenčanje, razmislite o svadbenom kutku za djecu ili zadužite osobu koja će ih zabavljati i brinuti se o njima.

Nadamo se da će vam ovi savjeti služiti i da će vaše vjenčanje proći u najboljem redu. 😊

Izvor naslovne fotografije: Canva

Share on facebook
Share on whatsapp

Povezani članci

Postani dio V.I.P Princeza kluba

Prijavi se na naš newsletter i jednom tjedno u tvoj će inbox dolaziti koristan sadržaj za organizaciju vjenčanja, koji smo kreirali samo za pretplatnike.

Prijavi se