Organizirajte svoje vjenčanje pomoću specijaliziranih web stranica!

Organizirajte svoje vjenčanje pomoću specijaliziranih web stranica!

Uskoro planirate vjenčanje i zadali ste si sto zadataka?

Gosti vjerojatno još nisu potvrdili dolazak. Očekujete na desetke suvišnih poklona koje nikada nećete upotrijebiti. Planirate tematsko vjenčanje i važno vam je da svi uključeni budu dio teme. No, uzvanici su nepouzdani. Niste sigurni hoće li imati prikladne ideje za outfite i poklone.

Stres se gomila, a nikako da  pronađete način da stavite sve na jedno mjesto. Popišete sve svoje planove i podijelite ih sa uzvanicima.
Srećom po tebe i dragog, imamo rješenje .

Trend među parovima diljem svijeta

Ako ste imalo pretraživali internet, već ste mogli naletjeti na relativno nov i vrlo popularan način online organizacije vjenčanja i interakcije s gostima. Personalizirane web stranice za planiranje vjenčanja.

One vam omogućuju da ne propustite e-mailove vezane uz vjenčanje ili slanje pogrešnih informacija SMS-om.
Ne morate se više brinuti niti oko pozivnica – ovakve stranice jednostavnija su i ekološki prihvatljivija rješenja .

Vrijeme koje biste inače morali potrošiti na izbor i slanje pozivnica, na pozive i dodatne dogovore, sada možete potrošiti na uživanje u večeri ili zajedničkom kupanju u vrućoj mirišljavoj kupki.

U tome će vam pomoći web stranica za organizaciju vjenčanja, personalizirana posebno za vas. Na njoj možete ispričati vašu priču i postaviti raspored svadbenih događaja. Možete sastaviti listu željenih poklona, upute i detalje o mjestima na kojima će se održati ceremonija i svečana večera i podatke o smještaju za goste koji putuju na vjenčanje. Dakle, apsolutno sve o čemu ste sanjali!

Korisna je i opcija toga da uzvanici sad mogu online potvrditi ili odbiti dolazak na vaše vjenčanje. Dakle, više se ne morate brinuti za promjene u posljednjem trenutku. Zakon, zar ne?

Popularne i korisne stranice – naša preporuka

Internet vrvi ovakvim stranicama, a mi ćemo vam predložiti samo nekolicinu njih i istaknuti neke njihove prednosti. Tako možete proučiti što svaka od njih nudi i odlučiti se za onu koja najviše odgovara vašim potrebama.

JOY je besplatna web stranica koja je laka za korištenje, pa se ne morate brinuti ako tehnologija nije vaša jača strana. JOY vam omogućava i da napravite aplikaciju za svoje vjenčanje, pa sve podatke uvijek nosite sa sobom na dlanu. JOY također nudi vašim gostima objavljivanje fotografija s vaše svadbe koje su slikali sa svojim uređajima, pa besplatno možete proširiti fotoalbum svoga velikoga dana!

Ako nemate puno vremena, odlučite se za Getting married i u samo nekoliko minuta stvorite stranicu koja će vašim uzvanicima pružiti sve potrebne informacije. Među besplatnim i jednostavnim aplikacijama preporučujemo još i Wedding Wire, Luv Birds, My wedding i The Knot.

Riley & Grey će odlično poslužiti onima koji vole profinjen izgled i rado će za dobar dizajn izdvojiti nešto novca. Cijene korištenja Riley & Grey kreću se od 28 eura mjesečno, odnosno 196 eura godišnje. Ako ipak niste u mogućnosti izdvojiti toliko, Wedding Jojo nudi opciju od 13 eura mjesečno, eWedding od 12.50, a Weduary od 16 eura. Weduary je idealan za ažurne korisnike Facebooka jer omogućava povezivanje s prijateljima i slanje obavijesti direktno na Facebook.

Na domaćem terenu još ne postoji aplikacija koja bi personalizirala vašu priču i pomogla vam u organizaciji, ali zato postoji mala agencija koja se bavi izradom personaliziranih web stranica i za takva događanja.

Pisalica je brend prisutan na tržištu nešto više od dvije godine, a ono po čemu se mogu pohvaliti su upravo personalizirane priče koje će rado napisati umjesto vas i vaš dan iz snova upakirati u jednu prelijepu vječnu uspomenu.

Pobrinite se da vaša svadba prođe bez bespotrebnog stresa, a usput uštedite vrijeme i nešto novca.
Potrebno je samo nekoliko klikova i – eto ga! – vaša vlastita svadbena stranica je tu !