Join cards iz Zagreba: Mladenci sada sami mogu izraditi čarobne digitalne pozivnice za vjenčanje

Ako vam je dosta tradicionalnih pozivnica za vjenčanje, koje su često, budimo iskreni, dizajna „na isti kalup“, onda bi vam ovo inovativno rješenje koje nudi zagrebački Join cards moglo leći kao da je rađeno baš po vašoj mjeri.

Riječ je o nevjerojatnima, digitalnim pozivnicama čija je posebnost, pazite sad ovo, to što ih – kreirate sami :).

Digitalne pozivnice s jednostavnom pripremom za slanje

Zamolili smo Luku Vidu, idejnog začetnika i vlasnika brenda Join cards, da nam pojasni kako funkcioniraju ove inovativne pozivnice za vjenčanje: „Izrađujemo čarobne digitalne pozivnice za vjenčanja koje se šalju kroz WhatsApp, Viber i Facebook, ali i druge mreže.“

Pa nastavlja s objašnjenjem: „Angažman mladenaca je zapravo minimalan i izrada je vrlo jednostavna. Nakon što nam mladenci ostave svoj e-mail ili WhatsApp broj kako bismo im se javili putem poruke, već slijede dogovori oko dizajna. I slanje pozivnica gostima je puno jednostavnije nego slanje klasičnih pozivnica za vjenčanje. Mladenci se ne trebaju gnjaviti dodatnim plaćanjem kuverti i poštanskih markica ako recimo pozivnice šalju poštom, već sve mogu riješiti u samo nekoliko klikova, nakon čega gosti dobivaju praktički u isto vrijeme svoje pozivnice na mobitel. Time rješavamo i onaj problem da je neki gost pozvan ranije na vjenčanje, a neki drugi dva tjedna kasnije.

Naravno, cijela priča ima i onu ekološku stranu. Budući da pozivnice nisu tiskane, već slane virtualno, mnoga stabla u šumi će i dalje sretno rasti.“

digitalna-pozivnica-join-cards
Izvor: Join.cards

Za tradicionalne goste, tu su i klasične pozivnice

„Ipak, svjesni smo toga da virtualne pozivnice nisu za svakog i da je to velika novina, kako u Hrvatskoj, tako i u ostatku svijeta. Zato u našoj ponudi imamo i tradicionalne pozivnice, koje tiskamo na kvalitetni papir i koju će moći dobiti i „baka Đurđa koja nema smartphone“ (smije se).

Kako izgledaju naše pozivnice mladenci mogu pogledati na našoj novoj web stranici www.join.cards, gdje također mogu zatražiti ponudu ili saznati više informacija o našim inovativnim pozivnicama. Naravno, uvijek ste dobrodošli javiti se i na broj 091 / 762 58 95.

Join cards pripremili su iznenađenje za čitateljice portala Princeza.hr

Tek zaručenim parovima koji nam se jave nakon što pročitaju ovaj članak, dat ćemo popust od 10% na sve naše pozivnice, bile one digitalne ili tiskane.

Također, dobro nam je poznato da su neki parovi zbog situacije s koronavirusom trebali odgoditi svoje vjenčanje. Za takve parove, koji su već podijelili svoje tiskane pozivnice, a moraju promijeniti datum i ponovo ih tiskati, pripremili smo popust od čak 35%.

Share on facebook
Share on whatsapp

Povezani članci

Postani dio V.I.P Princeza kluba

Prijavi se na naš newsletter i jednom tjedno u tvoj će inbox dolaziti koristan sadržaj za organizaciju vjenčanja, koji smo kreirali samo za pretplatnike.

Prijavi se