Country garden vjenčanje – udahni prirodu!

Country garden vjenčanje – udahni prirodu!

Ako ti i dragi sanjate o vjenčanju u prirodi, country garden vjenčanje je pravi izbor za vas! Bilo proljeće, ljeto ili jesen, priroda je puna predivnih okolina koje mogu poslužiti za vaše veliko slavlje.

Odaberite predivnu farmu usred zelenila ili staru kamenu kuću na selu i uživajte u svježem zraku i suncu!

Lokacija vašeg vjenčanja u prirodi

Lokacija za ovakvo vjenčanje ima koliko vam srce poželi.

Prekrasna seoska gospodarstva s bajkovitim šumama i jezerima koja ih okružuju možete unajmiti po sasvim razumnim cijenama. Na vama je da birate što točno tražite – nešto blizu mora ili nešto potpuno odvojeno od ostatka svijeta, gdje ćete moći proslaviti svoju svadbu daleko od gradske vreve i nemira.

Ovisno o godišnjem dobu koje odaberete, odlučite se na sasvim otvoreno ili poluotvoreno country garden vjenčanje.

Ako ste pronašli neko mirno mjesto udaljeno od svega, možete i ceremoniju i svečanu večeru zajedno sa cjelonoćnim slavljem održati vani. Ako mislite da vas očekuju hladne noći, pronađite nešto s prostorom koji ćete moći koristiti kao salu nakon što padne mrak.

vjencanje-priroda
Photo by Matthew from Pexels

Contry garden moda

Ovakvo vjenčanje nudi vam veliku slobodu u izboru odjeće za mladence.

Najbolje bi se možda osjećali u nečemu lepršavome, što nije preteško ni previše formalno. Za sebe odaberi jednostavniju haljinu s cvjetnim vjenčićem na glavi ili punđom s ukrasnim cvijećem. Mladoženja će odlično izgledati u nekom lepršavom odijelu od lana ili nekog lakšeg materijala, a za još ležerniji izgled, neka izbaci kravatu ili mašnu iz svog looka.

S nakitom i šminkom također nemojte pretjerivati, a za djeveruše izaberite neke pastelne boje i prozračne krojeve.

Contry garden dekoracije

Vjenčanje na otvorenom pomalo vas ograničava oko dekoracija.

Ne želite da vam, čim zapuše malo vjetra, ukrasi i baloni odlete u nepovrat ili da plamen na svijećama koje ste izabrali stalno gasne, zar ne? Zato izaberite nešto jednostavno i pomalo rustikalno što će se dobro uklopiti u prirodu koja vas okružuje.

Pastelni i smeđi tonovi siguran su izbor za country garden temu, a neki poklončići za uzvanike inspirirani prirodom odlično će upotpuniti ugođaj.

Što se cvijeća tiče, biraj neupadljive boje. Bijela je uvijek odlično rješenje, ali i blijede nijanse ružičaste ili žute izgledat će elegantno i opušteno. Ubaci i neke zelene elemente za prirodniji izgled buketa i cvijeća na stolovima.

I prilikom izbora torte se odlučite također za neki jednostavniji model, a poneki floralni element dao bi i torti notu opuštenosti na kakvu s ovakvim izborom svadbene teme sigurno i ciljate .

Neke improvizirane lampice bile bi šarmantan izbor za osvjetljenje, a u potrazi za bendom obratite pažnju na repertoar koji sviraju.

Za ovakvu temu treba vam vesela i ležerna glazba, a za pozadinsku glazbu koju ćete slušati dok večerate i družite se sastavite neku laganu jazz playlistu.

Jeste li spremni?

Izvor naslovne fotografije: Jonathan Borba, Pexels