Saznaj na koje sve načine uklopiti češere u svoje vjenčanje!

češeri na vjenčanju

Planiraš rustikalno vjenčanje? Onda sigurno znaš kako je u rustikalnom stilu naglasak na prirodnom, odnosno da se kod organizacije takvog vjenčanja biraju prirodni elementi, poput drva, zelenila i cvijeća.

Jedan od najomiljenijih ukrasa na rustikalnim vjenčanjima su ČEŠERI, a mlade ih najčešće biraju kao ukras na zimskom vjenčanju.

Od pozivnica za vjenčanje pa sve do ukrašavanja vjenčanje torte, donosimo ti ideje na koje sve načine uklopiti češere u vjenčanje. 😊

Češeri kao dio vjenčanog buketa

Zamisli samo koliko će savršeno izgledati tvoj vjenčani buket u kombinaciji cvijeća, zelenila i češera! Bit će to nešto zaista bajkovito. Naravno, tvoj vjenčani buket ne mora sadržavati zelenilo i cvijeće, već može biti sačinjen isključivo od češera. Da, postoji i ta opcija. Iako je rijedak izbor, to ne znači da ne trebaš imati upravo takav buket. Unesi dozu čarolije u svoje vjenčane revere i u njih uklopi sitne češere.  

Banff Springs Intimate wedding Bow Falls wedding portraits
Izvor fotografije: envphotography.com
cabin-wedding-winter-Snow-brainerd-woods
Izvor fotografije: tessajunephotography.com

Dekoracija stola

Kad je riječ o dekoraciji stola, samo nebo ti je granica! Postoji toliko mogućnosti za ukrašavanje stolova češerima, da ne znamo odakle krenuti. Možeš ih uskladiti sa grančicama bora, ukrasima za bor i drvenim stalcima za svijeće. Mogu biti dio aranžmana koji će se nalaziti na sredini stola. A možeš ih potopiti u vazi, a na vrh dodati svijeću. Zaista je velik izbor, a na tebi je da odabereš onaj koji će najbolje odgovarati tvojim željama.

G46A1782.jpg
Izvor fotografije: kristennicolephotography.com
Katie warmed up her winter wedding decor with lanterns and candelabras on every table. The centerpieces also incorporated flowers from her bouquet, like hydrangeas, baby's breath, and pinecones.
Autor fotografije: Brittany and Devin Photography, preuzeto sa: theknot.com
winter centerpieces - photo by Deisy Photography https://ruffledblog.com/winter-wedding-inspiration-with-pine-cones
Preuzeto sa: ruffledblog.com

Pozivnice za vjenčanje

Ako se pitaš možeš li češere uklopiti u pozivnice i zahvalnice za vjenčanje, odgovor je DA! Sigurne smo da postoji mnoštvo dizajna pozivnica koje uključuju češere pa ti izbor neće predstavljati problem. Planiraš li sama dizajnirati pozivnice, preporučamo ti besplatni alat Canva. Kreiraj dizajn po svojoj želji, napravi svoje jedinstvene pozivnice za vjenčanje!

winter-wedding-invite
Preuzeto sa: momentaldesigns.com

Vjenčana torta ukrašena češerima

Češeri podižu vjenčanu tortu na jednu potpunu novu razinu! Dodaj nekoliko češera oko i na tortu i vidjet ćeš kako će u trenu postati instagramična. Na vrh torte dodaj dva češera. Jedan neka predstavlja tebe, a jedan tvog dragog. Na češere dodaj poneki ukras i svjedoči lavini oduševljenja svih svojih gostiju!

Pine cones, flowery hair, and forest chic combine at this rustic chic wedding
Autor fotografije: Tahiry Humrich Photography, izvor fotografije: offbeatbride.com
Winter Rustic Wedding
Autor fotografije: ashdurham.com, preuzeto sa rusticweddingchic.com

Još nekoliko ideja kako uklopiti češere u vjenčanje

Recimo da smo riješili ono glavno. Prestale su još neke sitnice. Primjerice, možeš napraviti kartice s imenima gostiju koje ćeš zakačiti o češer i postaviti na stol svakog gosta. Ako pak razmišljaš o visećoj dekoraciji, tada okači češere o špagicu zajedno s drugim dekoracijama i postavi iznad stolova.

U malu staklenu posudicu stavi češer te karticu s vašim imenima i datumom vjenčanja. Tako će gosti imati prelijepu uspomenu na dan vašeg vjenčanja. I stolice tijekom ceremonije vjenčanja ukrasi češerima. U kombinaciji s elegantnom mašnom, izgledat ćeš božanstveno.

haley-richter-photography-christmas-winter-terrain-glen-mills-wedding00245.jpg
Izvor fotografije: haleyrichterphoto.com
Preuzeto sa: weddingfor1000.com

Nadamo se da smo te inspirirale na vjenčanu dekoraciju sa češerima te da ćeš jednako uživati u planiranju vjenčanja, kao i na sam dan vjenčanja. Sretno! 😊

Izvor naslovne fotografije: canva.com

Povezani članci

Postani dio V.I.P Princeza kluba

Prijavi se na naš newsletter i jednom tjedno u tvoj će inbox dolaziti koristan sadržaj za organizaciju vjenčanja, koji smo kreirali samo za pretplatnike.

Prijavi se