Otkrivamo koja boja manikure najbolje pristaje uz određeni oblik zaručničkog prstena

Manikura Vjenčanje

Bliži se dan vjenčanja? Znamo da jedva čekaš obući svoju vjenčanicu i zablistati poput princeze pred svojim princom. Znamo i da želiš da sve bude tip-top, da sve bude usklađeno, baš onako kako treba.  

No, jesi li ikad razmišljala o tome da svakom zaručničkom prstenu ne pristaje bilo koja boja manikure? E, pa ako nisi, sad je vrijeme. Otkrij koju boju vjenčane manikure odabrati kako bi savršeno pristajala uz oblik tvog zaručničkog prstena. 😊   

Prsten s rezom u obliku jastuka

Uz zaručnički prsten s rezom u obliku jastuka, najbolje pristaju nude boje te nježno ružičasta boja. Osim boji manikure, posveti pažnju i svojim rukama. Nekoliko dana ili večer prije vjenčanja napravi piling cijelog tijela ili barem piling ruku te namaži ruke kremom. Što dobivaš time? Mekanu i blistavu kožu što će se odraziti na cjelokupni izgled i predivne vjenčane fotografije.  

nude-manikura
Izvor fotografije: naturesparkle.com

Dijamantni prsten s okruglim rezom

Za ovakvu vrstu zaručničkog prstena, postoje dvije mogućnosti. Ako su u pitanju dugi nokti ili veliki dijamant, onda je idealna nježno ljubičasta boja koja daje romantičan i profinjen izgled. A ako je riječ o malom dijamantu, tada dolaze u obzir i žarke boje, poput tamnocrvene ili ružičaste.

ljubicasta-manikura
Izvor fotografije: etsy.com

Dijamantni prsten s ovalnim rezom

Ljepota ovakvog prstena leži u tome što se dijamant čini veći nego što jest. Barem kada je riječ o karatima. Prsten s ovalnim rezom najbolje pristaje uz srednje duge nokte ovalnog oblika. A boja? Idealna bi bila nijansa između bijele i bež boje.

bijela-manikura
Izvor fotografije: lemanoir.com

Zaručnički prsten u obliku suze

Prije nego se bacimo na boju, želimo naglasiti kako bi uz ovaj oblik zaručničkog prstena savršeno pristajali nokti u obliku badema. E, sad, koje boje? Stručnjaci preporučuju nježno ružičaste i bež boje.

njezno-ruzicasta-boja-manikura
Izvor fotografije: naturesparkle.com

Prsten s radijant rezom

Dobrodošle šljokice! Uz dijamantni prsten s radijantom rezom preporučujemo ti zlatni ili srebrni lak, kao i zlatne ili srebrne šljokice. Neka se sjaji, neka blista.

zlatni-nokti
Izvor fotografije: Instagram profil feliciadeebeauty

Dijamantni prsten s princeza rezom

Imaš duge, lijepe nokte i dijamantni prsten s princeza rezom. Uskladi prsten s bordo crvenom bojom manikure. Uz bijelu vjenčanicu, i manikura i prsten će se prilično lijepo istaknuti.

crveni-nokti
Izvor fotografije: benzdiamonds.com

Zaručnički prsten sa smaragdnim rezom

I ovdje imaš dvije opcije, boju breskve i tamnoplavu boju. Koju god da odabereš, vjeruj, nećeš nimalo pogriješiti. Slušaj sebe i odaberi boju po svom guštu. 

manikura-boje-breskve
Izvor fotografije: lemanoir.com

Dijamantni prsten s markiz rezom

Budi hrabra, budi odvažna, odaberi tirkiznu ili boju dragulja za zimsko i jesensko vjenčanje ili tamnocrvenu ili ružičasto-zlatnu boju laka za proljetno i ljetno vjenčanje.

tamnocrvena-manikura
Izvor fotografije: weheartit.com

Izvor naslovne fotografije: Canva

Share on facebook
Share on whatsapp

Povezani članci

Postani dio V.I.P Princeza kluba

Prijavi se na naš newsletter i jednom tjedno u tvoj će inbox dolaziti koristan sadržaj za organizaciju vjenčanja, koji smo kreirali samo za pretplatnike.

Prijavi se