Reveri za vjenčanje – izradi ih sama!

izradi-sama-revere-za-vjencanje

Većinu posla si već odradila. Izabrala si vjenčanicu, vjenčanu salu, profesionalnog fotografa, bend koji će uveseljavati vaše neumorne goste, vjenčanu kumu, naručila si pozivnice.

Preostalo ti je još samo par sitnica koje moraš napraviti do vjenčanja.

U svoje vjenčanje želiš unijeti sebe, odnosno želiš mu dodati vlastitu notu.
Uz to si veoma kreativna i strpljiva pa razmišljaš o izradi vlastitih revera – revera po svojoj mjeri!

Inače, reveri čine neizostavan dio svakog vjenčanja, a daju mu posebnu svečanu notu.

Znamo da o tome razmišljaju brojne mladenke pa smo odlučile opisati proces izrade revera za vjenčanje.
S obzirom na to da vlastita izrada revera zahtijeva vremena i truda, nemoj odustati jer ti to možeš sama!

Vlastitom izradom možeš uštedjeti i nešto novaca. A zamisli i neizmjernu sreću koja će se pojaviti na tvom licu po završetku izrade! To se ne može kupiti, zar ne?

Reveri u obliku narukvice na vezanje

Da bi izradila revere u obliku narukvice potrebna ti je trakica, a isto tako možeš koristiti tanki konac ili gumicu, ovisno o tome što više preferiraš. Trakicu, konac ili gumicu izreži tako da odgovara promjeru ručnog zgloba, a opet da ostaje dovoljno prostora da bi se mogli spojiti krajevi.

Zatim odaberi ukrase i osmisli izgled revera! Revere možeš ukrasiti kuglicama, sušenim cvijećem ili nekim drugim plastičnim ili papirnatim ukrasima koje ćeš pričvrstiti na trakicu, konac ili gumicu. Za postojanost revera tijekom cijele večeri, koristi vruće ljepilo!

To je to, gotova si s izradom revera! Sada će svi vaši uzvanici imati jedinstvene i prekrasne rever.

Reveri s pribadačom

Da bi izradila revere s pribadačom prvo moraš odabrati ukrase koji ti se sviđaju. Možeš odabrati različite stabljike cvijeća, komad platna, papira, plastike ili neke druge ukrase. Ako se odlučiš na izradu revera od cvijeća, kombiniraj više cvjetnih stabljika.

Kad budeš zadovoljna s rasporedom cvijeća, stabljike omotaj ukrasnom vrpcom ili papirom. Omot pričvrsti ukrasnim koncem ili trakicom te vrućim ljepilom kako bi on bio posve stabilan i siguran. Nakon toga, pričvrsti pribadaču na izrađeni rever. Pribadače se stavljaju s unutarnje strane revera, kako bi se rever mogao pričvrstiti na odjeću te kako bi bila vidljiva njegova vanjska strana.

Sad kad si se uvjerila u jednostavnost samostalne izrade revera, počni s njihovom izradom.

Čim prije počneš, prije ćeš završiti!

Izvor naslovne fotografije: Canva

Povezani članci

Postani dio V.I.P Princeza kluba

Prijavi se na naš newsletter i jednom tjedno u tvoj će inbox dolaziti koristan sadržaj za organizaciju vjenčanja, koji smo kreirali samo za pretplatnike.

Prijavi se