Luksuzno vjenčanje o kojem će se još dugo pričati: Udala se Paris Hilton!

paris-hilton-vjencanje

Jedva smo dočekale taj dan, dan u kojem će Paris Hilton reći svoje „sudbonosno da“! Da će biti blještavo i luksuzno mogli smo očekivati, no da će biti ovoliko bajkovito zaista nismo.

A zaista je bilo. Poput neke bajke. Predivna mlada koja je zasjala u nekoliko haljina, predivni mladoženja koji nije skidao osmijeh s lica, raskošna dekoracija… Baš poput bajke. 😊

Paris Hilton zablistala u nekoliko kreacija svjetski poznatih modnih dizajnera

Kao što je i obećala, Paris je tijekom dana promijenila nekoliko vjenčanica. Tijekom ceremonije vjenčanja nosila je predivnu čipkastu Oscar de la Renta vjenčanicu koju je upotpunila s nekoliko metara dugim velom. Za prvi ples je odabrala raskošnu haljinu s potpisom Galie Lahav, dok se kasnije preodjenula u vjenčanicu Pamelle Roland. Pri kraju večeri, Paris se presvukla u kraću verziju Oscar de la Renta vjenčanice kako bi mogla nesmetano plesati. U svakoj od ovih kreacija Paris je izgledala f-a-n-t-a-s-t-i-č-n-o!

Ni Carter nije zaostajao. U klasičnom crnom odijelu, bijeloj košulji, crnoj leptir mašni i širokom osmijehu na licu, bio je predivan.

paris-hilton-vjencanje

Izvor fotografije: Instagram profil perfete

paris-hilton-svadba

Izvor fotografije: Instagram profil perfete

paris-hilton-vjencanica

Izvor fotografije: Instagram profil modernweddingmagazine

paris-hilton-vjencanice

Izvor fotografije: Instagram profil Paris Hilton

paris-hilton-svatovi

Izvor fotografije: Instagram profil modawoow

paris-hilton-raskosna-vjencanica

Izvor fotografije: Instagram profil weddingideas

paris-hilton-kratka-vjencanica

Izvor fotografije: Instagram profil modawoow

Brojna poznata lica slavila s Paris i Carterom

Paris i Carter svoje su sudbonosno da izrekli u društvu obitelji i prijatelja i to na imanju njezine obitelji na Bel Airu.

S obzirom na to da su Paris i Carter veoma poznati, na svadbi su se našla brojna slavna lica, poput Kim Kardashian, Demi Lovato, Evan Ross, Emma Roberts, Bebe Rexha, Paula Abdul i još mnogi drugi.

Uskoro stižeee beba!

U srpnju ove godine, Paris i Carter objavili su kako čekaju svoje prvo dijete, a nekoliko mjeseci ranije, negdje uoči Valentinova, dogodile su se i zaruke. Bogata nasljednica otkrila je i kako je Carter započeo proces potpomognute oplodnje kako bi dobili dijete.

Paris i Carter, nek’ vam je sa srećom! 😊

Izvor naslovne fotografije: Instagram profil perfete, Instagram profil modernweddingmagazine

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!

Povezani članci

Postani dio V.I.P Princeza kluba

Prijavi se na naš newsletter i jednom tjedno u tvoj će inbox dolaziti koristan sadržaj za organizaciju vjenčanja, koji smo kreirali samo za pretplatnike.

Prijavi se