Ovo su najljepše cvjetne haljine za djeveruše koje smo imale prilike vidjeti

cvjetne-haljine-djeveruse

Oduvijek si maštala o tome kako si na svom vjenčanju okružena najboljim prijateljicama odjevenima u iste haljine! Jednostavno, ne želiš da tvoje vjenčanje prođe bez tog divnog prizora, a naročito predivnih vjenčanih fotografija i uspomena.

A sada je došao i taj dan! Tvoj dragi priredio je romantične zaruke i vas ste dvoje odlučili uploviti u bračnu luku. Planiranje vjenčanja u punom je jeku, a tvoje prijateljice odavno su pristale biti djeveruše. Sada je red na odabir haljina za djeveruše.

Hit su cvjetne haljine za djeveruše

Bez obzira u koje doba godine se udaješ, savjetujemo ti da razmisliš o cvjetnim haljinama za djeveruše. Iako se najčešće nose na proljetnim vjenčanjima, takve haljine idealne su i za jesensko ili zimsko vjenčanje. Zašto? Zato što će podići atmosferu, učiniti da se svi prisutni osjećaju poletno i razigrano.

Maksi, midi ili mini haljine, koje god odabereš, jednostavno ne možeš pogriješiti. No, dlučiš li se za cvjetne haljine za djeveruše, imaj na umu da boje haljina uskladiš s bojama na vjenčanju.

Inspiriraj se ovim cvjetnim haljinama za djeveruše

Danas zaista nije problem naći cvjetne haljine za djeveruše. Gotovo svaka trgovina koja se bavim prodajom odjeće ima barem jedan model cvjetne haljine. Mi smo prošvrljale internetom i veoma se iznenadile izborom. Bilo je tu zaista svega. U nastavku pogledaj nekoliko predivnih modela koje smo izdvojile. 😉

haljine-djeveruse

Izvor fotografije: orsay.com

349,90 kn

cvjetne-haljine-djeveruse

Izvor fotografije: orsay.com

170,00 kn

djeveruse-vjencane

Izvor fotografije: asos.com

326,40 kn

djeveruse-haljine

Izvor fotografije: shop.mango.com

699,90 kuna

djeveruse-cvjetne-haljine

Izvor fotografije: asos.com

326,40 kn

djeveruse

Izvor fotografije: orsay.com

229, 90 kn

haljina-motiv-cvijeca-djeverusa

Izvor fotografije: mohito.com

179,90 kn

Eto, nadamo se da smo te inspirirale na odabir cvjetnih haljina za svoje djeveruše. Jesi li među ovih haljinama pronašla svog favorita? Vrlo smo znatiželjne pa te izazivamo da nam napišeš u komentaru ispod članka koja od ovih haljina ti je najviše zapela za oko. Sretno u daljnjem planiranju vjenčanja! 😊

Izvor fotografije: gaega.xyz

Share on facebook
Share on whatsapp
Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!

Povezani članci

Postani dio V.I.P Princeza kluba

Prijavi se na naš newsletter i jednom tjedno u tvoj će inbox dolaziti koristan sadržaj za organizaciju vjenčanja, koji smo kreirali samo za pretplatnike.

Prijavi se