Ovo su najljepše cvjetne haljine za djeveruše koje smo imale prilike vidjeti

Ovo su najljepše cvjetne haljine za djeveruše koje smo imale prilike vidjeti

Oduvijek si maštala o tome kako si na svom vjenčanju okružena najboljim prijateljicama odjevenima u iste haljine! Jednostavno, ne želiš da tvoje vjenčanje prođe bez tog divnog prizora, a naročito predivnih vjenčanih fotografija i uspomena.

A sada je došao i taj dan! Tvoj dragi priredio je romantične zaruke i vas ste dvoje odlučili uploviti u bračnu luku. Planiranje vjenčanja u punom je jeku, a tvoje prijateljice odavno su pristale biti djeveruše. Sada je red na odabir haljina za djeveruše.

Hit su cvjetne haljine za djeveruše

Bez obzira u koje doba godine se udaješ, savjetujemo ti da razmisliš o cvjetnim haljinama za djeveruše. Iako se najčešće nose na proljetnim vjenčanjima, takve haljine idealne su i za jesensko ili zimsko vjenčanje. Zašto? Zato što će podići atmosferu, učiniti da se svi prisutni osjećaju poletno i razigrano.

Maksi, midi ili mini haljine, koje god odabereš, jednostavno ne možeš pogriješiti. No, dlučiš li se za cvjetne haljine za djeveruše, imaj na umu da boje haljina uskladiš s bojama na vjenčanju.

Inspiriraj se ovim cvjetnim haljinama za djeveruše

Danas zaista nije problem naći cvjetne haljine za djeveruše. Gotovo svaka trgovina koja se bavim prodajom odjeće ima barem jedan model cvjetne haljine. Mi smo prošvrljale internetom i veoma se iznenadile izborom. Bilo je tu zaista svega. U nastavku pogledaj nekoliko predivnih modela koje smo izdvojile. 😉

cvjetna-haljina-djeveruse
Izvor fotografije: H&M
mini-cvjetna-haljina-djeveruse
Izvor fotografije: asos.com
cvjetna-haljina-lila-djeveruse
Izvor fotografije: asos.com
cvjetna-haljina-djeveruse
Izvor fotografije: asos.com
cvjetna-haljina-djeveruse
Izvor fotografije: asos.com
cvjetna-haljina
Izvor fotografije: asos.com

Eto, nadamo se da smo te inspirirale na odabir cvjetnih haljina za svoje djeveruše. Jesi li među ovih haljinama pronašla svog favorita? Vrlo smo znatiželjne pa te izazivamo da nam napišeš u komentaru ispod članka koja od ovih haljina ti je najviše zapela za oko. Sretno u daljnjem planiranju vjenčanja! 😊

Izvor naslovne fotografije: Canva

Share on facebook
Share on whatsapp

Povezani članci

Postani dio V.I.P Princeza kluba

Prijavi se na naš newsletter i jednom tjedno u tvoj će inbox dolaziti koristan sadržaj za organizaciju vjenčanja, koji smo kreirali samo za pretplatnike.

Prijavi se