Top 10 haljina za djeveruše

svecane-haljine-za-djeveruse

U današnje vrijeme sve se više mladenki odlučuje za djeveruše na svom vjenčanju. Složit ćeš se s nama da nema ljepšeg prizora od mladenke u kombinaciji sa svojim najboljim prijateljicama, zar ne? No osim tog prekrasnog prizora na dan vjenčanja, postoji i ona druga strana. Naravno, na što bi drugo mogle misliti osim na odabir njihovih haljina koji ponekad zna biti poprilično stresan 😯.

Kako najbezbolnije odabrati haljinu za djeveruše?

Znaš i sama, gotovo je nemoguće da tvoje djeveruše budu istih godina, jednake visine i tjelesne građe, stoga i dolazi do malih tenzija kod odabira svadbenih outfita. Kako bi to zaobišle u širokom luku preporučujemo odabir haljina A krojeva koji se šire prema dnu. Zašto baš A kroj haljina? Zato što on izgleda dobro na različitim figurama.

Iako se nekad podrazumijevalo da sve djeveruše nose haljine jednakih krojeva i boja, imaj na umu da danas to više nije slučaj pa možete bez problema kombinirati više različitih krojeva. Što pak se tiče nijansa haljina još se uvijek preporučuje odabrati haljine istih ili sličnih nijansi kako ne bi došlo do pretjeranog šarenila.

Posebno popularni trend boja primjeren za ovakvu svečanu prigodu, bež su nijanse. Uistinu je mnogo varijacija bež tonova. Dakle, od svijetlih, pješčanih, žutih, koraljnih pa do smeđih tonova, stoga možeš biti sigurna da će se ova boja super uklopiti kako u proljetna, ljetna, jesenska, tako i u zimska vjenčanja!

Genijalno, zar ne? 😊

Ne bi bile mirne da nismo proučile trenutnu ponudu, stoga ti izdvajamo naših top 10 😉.

P.S.: Slobodno javiš svojim frendicama, susjedi ili kumi da bace oko na ove prekrasne modele.

3,2,1 krećemo!

Bež modeli haljina za djeveruše

haljine-za-djeveruse
Izvor: Orsay
haljine-za-djeveruse
Izvor: Orsay
hajine-za-djeveruse
Izvor: H&M
bez-haljine-za-djeveruse
Izvor: H&M
hm-haljina
Izvor: H&M
asos-svecana-haljina
Izvor: Asos
asos-svecana-haljina
Izvor: Asos
asos-svecana-haljina
Izvor: Asos
svecane-haljine-za-djeveruse
Izvor: Asos
Izvor: Asos

Sada kada si bacila pogled na ponudu haljina, okupi djeveruše i brzoo na posao!

Sretno i samo bez panike 😊.