Što bi trebala ponijeti sa sobom na probu vjenčanica?

Onaj trenutak kada odjeneš vjenčanicu iz snova zaista je neprocjenjiv.

No pronaći „onu pravu“ ponekad predstavlja veliki izazov. Ipak, uz dobar plan i kvalitetnu podršku, sve je lakše.  

Za početak sastavi popis salona vjenčanica koje želiš posjetiti. Potom zovni svoje frendice kako bi ti pomogle oko izbora.

Postoji još nekoliko stvari koje bi bilo dobro da znaš kako bi bila sigurna da si pronašla idealnu vjenčanicu i olakšala si proces kupnje same vjenčanice. Koje su to stvari, otkrivamo u nastavku.  😊

Na probu ponesi fotografije vjenčanica koje ti se sviđaju

Od trenutka kada si sa svojim dragim odlučila da ćete se vjenčati, bacila si se na posao. Pretražila si razne stranice u potrazi za bajkovitom kreacijom. Pritom su ti neke od njih posebno zapele za oko, spremila si njihove fotografije na mobitel i podijelila ih sa svojim frendicama.

Savjetujemo ti da odabereš fotografije 10 vjenčanica koje ti se najviše sviđaju te da ih pokažeš prodavačici u salonu vjenčanica. Tako nećeš morati isprobavati na desetke i desetke vjenčanica i potrošit ćeš manje vremena na odabir prave vjenčanice.

Naravno, ako točno znaš kakvu bi kreaciju željela imati, tada pogledaj koji saloni vjenčanica imaju takve i otiđi na probu tamo.

Na probu obavezno ponesi vjenčane cipele

Znaš i sama kako bilo koja haljina potpuno drugačije izgleda kada obuješ cipele. Jednostavno, cipele daju poseban štih. Zato na isprobavanje vjenčanica obavezno ponesi vjenčane cipele. Tako ćeš odmah vidjeti koja ti vjenčanica najbolje pristaje uz željenu visinu potpetice. Ili obrnuto. Saznat ćeš koju veličinu potpetice odabrati s obzirom na kreaciju koju želiš nositi.

U slučaju da još uvijek nisi odabrala idealne vjenčane cipele, ne brini. Sa sobom možeš ponijeti neke druge slične cipele. Osim toga, mnogi saloni vjenčanica imaju cipele za isprobavanje.

Nepisano pravilo je da se najprije kupuje vjenčanica, a potom cipele, tako da ovo svakako imaj na umu.  

vjencane-cipele
Izvor fotografije: freepik.com

Obuci donje rublje u skladu sa željenom vjenčanicom

U slučaju da želiš pripijenu vjenčanicu, tada odaberi donje rublje bez ruba kako se ono ne bi ocrtavalo kroz haljinu. Ako pak je riječ o vjenčanici golih leđa, onda svakako odjeni ili ponesi sa sobom silikonski grudnjak.

Zašto?

Zato što izgled vjenčanice uvelike ovisi o donjem rublju kojeg nosiš, odnosno kojeg ćeš nositi na dan svog vjenčanja.

Također, izbjegavaj donje rublje u intenzivnim bojama jer to nikako neće dobro izgledati ispod bijele vjenčanice.

Eto ga! Nadamo se da smo ti pomogle te da ćeš zablistati na svom vjenčanju poput prave princeze! 🙂

Izvor fotografije: Canva.com

Povezani članci

Postani dio V.I.P Princeza kluba

Prijavi se na naš newsletter i jednom tjedno u tvoj će inbox dolaziti koristan sadržaj za organizaciju vjenčanja, koji smo kreirali samo za pretplatnike.

Prijavi se