10 najpoznatijih salona vjenčanica u Hrvatskoj

najpoznatiji-saloni-vjencanica-hrvatska

U potrazi si za bajkovitom vjenčanicom?

Kako bi ti olakšale odabir, koji vjeruj nam ponekad zna biti jako naporan i stresan, donosimo ti popis 10 najpoznatijih salona vjenčanica u Hrvatskoj.

Pa krenimo redom!

Vesna SPOSA

Vesna SPOSA je salon koji postoji u pet hrvatskih gradova: Zagrebu, Splitu, Rijeci, Karlovcu i Varaždinu. U svojoj ponudi ima vjenčanice stranih dizajnera, kao i svečane haljine, ukrase za mladenke i haljine za djevojčice.

Nikolina

Vjenčanice Nikolina možete potražiti u čak 13 hrvatskih gradova: Osijek, Zagreb, Karlovac, Sisak, Slavonski Brod, Kutina, Vrbovec, Bjelovar, Đakovo, Virovitica, Velika Gorica, Vinkovci i Varaždin. Prodaju vjenčanice i svečane haljine stranih dizajnera.

eNVy room

Salon eNVy room je smješten u Zagrebu, a nudi haljine domaćih dizajnera Vjeke Franetovića i Nikice Ivančevića, koji su ujedno i prvi dizajneri vjenčanica u Hrvatskoj. U ponudi imaju više od sto originalnih haljina .

Royal Bride

Royal Bride vjenčanice nalaze se u Zagrebu, a imaju i salon koji prodaje samo odijela. U svojoj ponudi izdvajaju različite krojeve vjenčanica, kao što su A-kroj, Fit n Flare, krinolina, simple i sirena.

Nancy

Salon Nancy nudi haljine stranih dizajnera i ekskluzivni je zastupnik brendova Julie Vino, Lillian West, Justin Alexander, Justin Alexander Signature i Sincerity za Republiku Hrvatsku. Šivaju i vlastite, unikatne modele vjenčanica.

La Perla

Split i Zadar dom su salona La Perla koji u svojoj ponudi ima haljine domaćih i stranih dizajnera. Također, imaju i ponudu večernjih haljina, kao i dječju kolekciju. Osim odjeće, nude i organizaciju vjenčanja.

Ljubav

Zagrebački salon Ljubav nudi prvi najam, najam i šivanje haljina po mjeri. Već 15 godina tamo se, osim haljinama, možete opskrbiti i svom popratnom opremom za svadbe, uključujući pozivnice i zahvalnice .

Biba

Sve mladenke iz Istre moraju svratiti u salon vjenčanica Biba koji ima svoje trgovine u Puli i Rijeci. Tamo ćete naći kolekcije stranih dizajnera i svečane haljine za prave dive.

Atelier Stefanie

Za sve mladenke iz Slavonije i Baranje, tu je atelier Stefanie koji je svoja vrata otvorio u Osijeku i Vinkovcima. U njihovim salonima možete birati između 400 modela ekskluzivnih haljina, a uz kupnju ili najam dobivate besplatnu popratnu opremu.

Molina

Molina je dubrovački salon vjenčanica koji nudi haljine iz kolekcija poznatih svjetskih dizajnera kao što su La Sposa, Whiteone i Pronovias .

Nadamo se da ti je naš popis od 10 najpoznatijih salona vjenčanica olakšao kupnju!

Izvor naslovne fotografije: Canva