10 zagrebačkih salona vjenčanica koje jednostavno moraš posjetiti

salon vjencanica

Odabir savršene vjenčanice može biti prilično stresan zadatak. Osim što najprije moraš odlučiti koje ćeš sve salone vjenčanica posjetiti, tu je i isprobavanje gomile vjenčanica sve dok ne nađeš “onu pravu”.

Kako bismo ti barem malo olakšale ovaj zadatak, pripremile smo popis top 10 salona vjenčanica u Zagrebu. Tako ćeš u samom startu znati što možeš pronaći u svakom od njih. 🙂

Salon vjenčanica Bety

May be an image of 1 person
Izvor fotografije: Salon vjenčanica Bety

U salonu vjenčanica Bety pronaći ćeš velik broj elegantnih i klasičnih vjenčanica. Osim usluge najma i prodaje vjenčanica, postoji i usluga šivanja vjenčanica po mjeri. U ponudi stoji i velik izbor dodataka uz vjenčanicu koji su uključeni u cijenu najma ili kupnje vjenčanice.

Salon vjenčanica Ljubav

Izvor fotografije: vjencanice-ljubav.hr

Salon vjenčanica Ljubav nudi velik izbor vjenčanica iz vlastite proizvodnje, ali i vjenčanice svjetskih modnih kuća kao što su Madelin Gardner i David Bridal. Osim toga, u ponudi imaju i gotovo svu popratnu opremu za vjenčanje: haljine za djeveruše, jastučiće za prstenje, revere, pozivnice, zahvalnice, bundice itd. Vjenčanice iz salona Ljubav mogu se kupiti ili iznajmiti. Postoji i mogućnost šivanja vjenčanice po mjeri.

Salon vjenčanica Katjusha

May be an image of 1 person and indoor
Izvor fotografije: Salon vjenčanica Katjusha / showroom Kaptol 12

U salonu vjenčanica Katjusha možeš kupiti ili iznajmiti vjenčanicu ili večernju haljinu poznatih američkih, španjolskih, talijanskih i ruskih dizajnera. Neki od brendova koji se nalaze u salonu vjenčanica Katjusha su Demetrios, La Sposa, San Patric, Tanya Grig itd.

Artajan Vjenčanice & Vjenčanja

Ivor fotografije: www.artajan.hr

U ponudi se nalaze isključivo luksuzni modeli ručno izrađenih vjenčanica renomiranih dizajnera  – Milla Nova i Lorenzo Rossi. Sofisticiran, romantičan, atraktivno provokativan i neusporedivo uzbudljiv dizajn vjenčanica možeš pronaći upravo ovdje. 

Vjenčanice Madona

Izvor fotografije: madonapatricia.hr

Uz vjenčanice raznih brendova, salon vjenčanica Madona nudi uslugu šivanja vjenčanica i večernjih haljina po mjeri, pretvarajući u stvarnost sve tvoje želje i zamisli. Također, vjenčanicu možeš kupiti ili iznajmiti.

Analuna Bridal

Izvor fotografije: vjencanice-analuna.hr

Ovaj luksuzni salon vjenčanica nudi velik izbor vjenčanica svjetski poznatih modnih dizajnera, kao što su Veni Infantino, Ronald Joyce, Victoria Jane te Madalie Gardner New York.

Mia Couture

May be an image of one or more people and indoor
Izvor fotografije: Mia Couture

U salonu vjenčanica Mia Couture pronaći ćeš vjenčanice vrhunskih dizajnera vjenčanica. To su Berta Bridal vjenčanice i Tarik Ediz vjenčanice.

eNVy room vjenčanice

May be an image of 1 person and standing
Izvor fotografije: ENVY ROOM

eNVy room ima u ponudi preko 100 modela vjenčanica. Sve vjenčane haljine šivaju se po mjeri. U kreiranju vjenčanica njeguju ženstvenost i eleganciju koristeći romantične i lepršave materijale poput svile i čipke.

Salon vjenčanica Maria Grazia

Salon vjenčanica bogat je vrhunskim brendovima vjenčanica kao što su Enzoani, Benjamin Roberts, Mori Lee by Madeline Gardner itd. Izabranu vjenčanicu možeš kupiti ili iznajmiti.

I Do Weddings

Izvor fotografije: idoweddings.com.hr

U ponudi imaju vjenčanice iz vlastite proizvodnje, kao i one svjetski poznatih brendova poput Sherri Hill, Nicole Spose, Aire Barcelona, Pnina Tornai, Pronovias Barcelona, Maggie Sottero. Također izrađuju i plus size vjenčanice. U ponudi stoje i ostali dodaci za vjenčanje, poput ukrasa za kosu, velova, podvezica itd.

Eto, nadamo se da će ti naš popis zagrebačkih salona olakšati kupnju tvoje kreacije iz snova. 🙂

Izvor naslovne fotografije: Canva.com

Povezani članci

Postani dio V.I.P Princeza kluba

Prijavi se na naš newsletter i jednom tjedno u tvoj će inbox dolaziti koristan sadržaj za organizaciju vjenčanja, koji smo kreirali samo za pretplatnike.

Prijavi se