Djevojačka večer kao „movie night“ – zašto ne?

djevojacka vecer kao movie night

Postoji zaista velik broj ideja za proslavu djevojačke zabave, od izlaska u noćni klub pa sve do zabave na plaži ili u privatnoj kući.

No što ako nisi tip osobe koja voli izlaske? Možda si u blaženom stanju i želiš svoju djevojačku večer provesti u mirnom okruženju? Ili jednostavno obožavaš filmove i oduvijek sanjaš o tome da tvoja djevojačka večer bude „movie night“?

To je sasvim OK! Svatko ima pravo provesti svoju djevojačku večer kako želi!

Kao što to obično biva, mi smo prošvrljale internetom i pronašle nekoliko filmova idealnih za gledanje na djevojačkoj večeri. Pa krenimo redom. 😉

Djeveruše (Bridesmaids)

Nakon što je prihvatila ulogu vjenčane kume na vjenčanju najbolje prijateljice, Annien život se okrenuo naopačke. Na zaručničkom tulumu upoznaje djeveruše: ciničnu rođakinju Ritu, naivnu prijateljicu Beccu, vuglarnu sestru mladoženje Megan te bogatu i lijepu suprugu mladoženjinog šefa Helen. Sve zajedno odlaze na putovanje na kojem se dogode brojne nevjerojatne stvari.

film-djeveruse
Izvor fotografije: IMDB

Luda djevojačka (Rough Night)

Nekoliko najboljih prijateljica okupljaju se kako bi proslavile djevojačku večer. Odlaze u noćni klub, a potom i u privatnu kuću gdje unajmljuju stripera. U jednom trenutku, Alice sa zaletom skoči na stripera i oboje padnu na pod. Striper udara glavom o zid i umre. Prijateljice smišljaju plan kako da se riješe tijela.

luda-djevojacka-film
Izvor fotografije: IMDB

Djeveruše pod gasom (Bachelorette)

Noć prije nego što se udaje, mladenkine tri prijateljice joj priređuju razuzdanu djevojačku večer. Regan je ambiciozna djevojka kojoj je žao što se ne udaje prva, Gena je sarkastična, ali zapravo velika romantičarka, a Katie je ljepotica sklona uživanju. Luda večer počinje!

djeveruse-pod-gasom-film
Izvor fotografije: IMDB

Čarobni Mike (Magic Mike)

Mike je iskusni striper kojeg žene naprosto obožavaju i troše brdo novaca što vlasnika kluba izuzetno usrećuje. U striperu Kidu, Mike će uvidjeti nevjerojatan potencijal. Kid tako postaje Mikeov učenik i podučava ga o tajnama zanata i lake zarade. U međuvremenu će se Mike zaljubiti u Kidovu sestru Brooke, no ona ne može prihvatiti njegov divlji način života.

magic-mike-film
Izvor fotografije: IMDB

Mamurluk (The Hangover)

Četvorica najboljih prijatelja odlaze u Las Vegas kako bi proslavili momačku večer. Nakon što se ujutro probude, shvate da jedan član ekipe nedostaje, a najgore od svega je što se nitko ne sjeća što se sinoć dogodilo.

Njihov zadatak sada je otkriti kako im se tigar našao u kupaonici, zašto Stu nema jedan zub i zašto ima dijete s prostitutkom koju je oženio unatoč tome što ima zaručnicu, gdje je Doug i još mnoge druge stvari koje su se dogodile prethodne noći.  

mamurluk-film
Izvor fotografije: IMDB

Postoji nekoliko nastavaka ovog filma tako da ih možete pogledati sve!

To su neki od filmova koje zaista vrijedi pogledati, a djevojačka večer zaista je idealna noć za to. 😊

Izvor fotografije: Canva

Share on facebook
Share on whatsapp

Povezani članci

Postani dio V.I.P Princeza kluba

Prijavi se na naš newsletter i jednom tjedno u tvoj će inbox dolaziti koristan sadržaj za organizaciju vjenčanja, koji smo kreirali samo za pretplatnike.

Prijavi se