Novi trend: Vjenčana dekoracija od kaktusa

vjencana-dekoracija-kaktusi

Ako razmišljaš o održivosti vjenčanja, sigurno ti je na pamet palo suho cvijeće. No suho cvijeće nije jedino održivo cvijeće. Tu su i razne druge mogućnosti, a jedna od njih su kaktusi!

Da, da, postoji nešto čarobno u tim sićušnim biljkama različitih oblika. U nastavku ti donosimo ideje kako uklopiti kaktuse u svoje vjenčanje. 😉

Kaktusi kao svadbena dekoracija

Postoji toliko sjajnih ideja za vjenčanu dekoraciju od kaktusa da ne znamo odakle krenuti. Ipak, počnimo s dekoracijom stola. Stolove možeš dekorirati mnoštvom malih kaktusa u posebnim posudama ili pak mnoštvom malih kaktusa u jednoj posudi. Možeš odabrati iste kaktuse ili kombinirati različite.

Želiš li da stolove krasi i neko drugo cvijeće? Nema problema! Kaktusi savršeno idu uz bok bilo kojoj vrsti cvijeća! Također, razmisli o ideji da kaktusima označiš brojeve stolova. Kako to postići? Odaberi plosnate kaktuse i na njih ispiši brojeve stolova. Ili pak na bodlju objesi broj. Možda će u ovom slučaju biti najbolji izbor papirnati broj kako ne bi oštetila kaktus.

Ne zaboravi dekorirati mjesto gdje će se održati ceremonija vjenčanja. Neka i pozadina za fotografiranje ima ponešto tog štiha.

Čak i tabla dobrodošlice može imati print s detaljima kaktusa. Također i pozivnice te zahvalnice za vjenčanje. Neka tvoje vjenčanje odiše zelenilom u svim pogledima!

Sigurne smo kako će tvoji gosti poželjeti jedan kaktus za sebe. Savjetujemo ti da sveukupni dojam zaokružiš poklonima za goste. Pogađaš, malim kaktusima. 😊

U nastavku smo ti pripremile nekoliko fotografija koje će ti bolje predočiti sve ovo što smo ti dosad natipkale. Uživaj u pogledu na vjenčanu dekoraciju od kaktusa!

vjencana-dekoracija-kaktus

Izvor fotografije: ruffledblog.com

svadbena-dekoracija-kaktus

Izvor fotografije: brides.com

vjencanje-kaktus

Izvor fotografije: jesihaackdesign.com

brojevi-stola-vjencanje

Izvor fotografije: brit.co

kaktusi-vjencanje

Izvor fotografije: brides.com

slastice-vjencanje-kaktus

Izvor fotografije: brideandtonic.com

ceremonija-vjencanja-dekoracija

Izvor fotografije: mywedding.com

P.S. Dopusti si biti drugačija, biti svoja. Neka tvoje vjenčanje bude odraz onoga što ti jesi. Želimo ti mnogo sreće, neiscrpan izvor ideja i kreativnosti. 😉

Izvor naslovne fotografije: alexanevents.com

Povezani članci

Postani dio V.I.P Princeza kluba

Prijavi se na naš newsletter i jednom tjedno u tvoj će inbox dolaziti koristan sadržaj za organizaciju vjenčanja, koji smo kreirali samo za pretplatnike.

Prijavi se