Kako izabrati idealnog cvjećara za vjenčanje u 4 koraka

Iako je svaki aspekt vjenčanja važan, cvijeće je ono koje unosi posebnu notu i doprinosi čaroliji tog dana. Zato ne čudi što želite da sve bude savršeno, baš onako kako ste zamislili.

Pritom trebate odabrati pravog cvjećara, onog koji će znati sve vaše snove pretočiti u stvarnost.

No kako se u moru svih tih cvjećara odlučiti za jednog? I kako znati da je taj kojeg ste odabrali idealan za vas?

Nastavite čitati članak jer u nastavku donosimo odgovore na ova pitanja. 😉

Oslonite se na vlastito iskustvo

Ako već duže vrijeme kupujete cvijeće za razne vrste prigoda kod svog omiljenog cvjećara i izuzetno vam se sviđa njegov stil, razmislite o tome da vaše cvjetne čarolije izradi upravo on. Posjetite web stranicu i društvene mreže i dobro razmotrite njegove prijašnje radove. Uvijek možete i osobno porazgovarati i samim time vidjeti može li ispuniti vaše želje.

Za savjet pitajte prijatelje ili rodbinu

U slučaju da niste kliknuli, za savjet pitajte svoje prijatelje, rodbinu i poznanike. Sigurno je netko od njih surađivao s cvjećarima koje će vam od srca preporučiti. Još jedna mogućnost je da za idealnog cvjećara upitate vlasnika restorana u kojem planirate održati svoju svadbenu svečanost. Sigurni smo kako će vam nabrojati nekoliko kvalitetnih cvjećara.

No ni tada nije naodmet pogledati dosadašnje radove te razgovarati s istima kako bi bili sigurni da ste na pravom putu.

vjenčani buket
Izvor fotografije: freepik.com

Pročitajte iskustva drugih mladenaca

Zadovoljstvo drugih mladenaca može vam također biti korisno. Danas gotovo svi cvjećari imaju svoje web stranice i društvene mreže na kojima korisnici mogu podijeliti svoje zadovoljstvo ili nezadovoljstvo njihovim uslugama. Ako postoje negativna iskustva, pitajte cvjećara što se dogodilo. Vidite li da traži izgovore i nije iskren, sve će vam biti jasno. Osim toga, postoje razne grupe u kojima mladenci dijele svoje preporuke, ali i negativne recenzije o cvjećarima pa vam savjetujemo da se pridružite takvim grupama.

Cijena je bitna

Mnogim mladencima odabir cvjećara uvelike ovisi o cijeni. Savjetujemo vam da pronađete i odaberete nekoliko cvjećara s pozitivnim recenzijama čiji vam stil odgovara, a potom ih zamolite za ponudu.

Ako imate ograničen budžet kojeg biste se željeli držati, tada odaberite cvjećara koji će vam koliko-toliko moći ispuniti želje unutar tog budžeta. U slučaju da vam cijena ne predstavlja problem, tada si bez zadrške priuštite „cvjetni boom“.

Eto, nadamo se da smo vam olakšali proces odabira idealnog cvjećara. Sretno! 😊

Izvor naslovne fotografije: freepik

Povezani članci

Postani dio V.I.P Princeza kluba

Prijavi se na naš newsletter i jednom tjedno u tvoj će inbox dolaziti koristan sadržaj za organizaciju vjenčanja, koji smo kreirali samo za pretplatnike.

Prijavi se