Luksuzna kompanija Tiffany & Co. predstavila zaručničko prstenje za muške istospolne parove

zarucnicko prstenje za istospolne parove

Sigurno si barem jednom čula za američki brend luksuznog nakita Tiffany & Co..

Naime, dijamanti ovog brenda glase kao najblistaviji i najpoželjniji dragulji u svijetu!

Iako je do sada u ponudi brenda postojalo samo zaručničko prstenje za žene, vlasnik je odlučio uvesti novu promjenu – zaručničko prstenje za muške istospolne parove! 😊

Prvo zaručničko prstenje za muške gay parove

Dijamantno zaručničko prstenje brenda Tiffany & Co. nije više namijenjeno isključivo za žene. Iz draguljarnice su objavili kako u njihove poslovnice dolazi kolekcija zaručničkog prstenja za muškarce. Muška kolekcija zaručničkog prstenja nosi ime osnivača brenda Charles Lewis Tiffany.

Na web stranicama brenda, kolekcija muškog prstenja već je dostupna. Rije je o dva prstena, jedan u većoj, a drugi u manjoj dimenziji. Zaručnički prsteni izrađeni su od kvalitetnog titanija i platine sa suvremenom siluetom u obliku pečatnjaka. Središte prstena čini dijamant kvadratnog ili okruglog reza, prema tradiciji ove kuće.

Izvor fotografije: tiffany.com

Zaručničko prstenje za muške gay parove rezultat je sve većeg broja istospolnih parova. Prsten može pokloniti muškarac muškarcu. A njime može i žena zaprositi muškarca.

Ovom kolekcijom Tifanny & Co. želi poželjeti dobrodošlicu novim tradicijama kojima se slave sve ljubavne priče i odanost između dvije osobe.

Brend je osnovan davne 1837. godine

Tifanny & Co. prodaje dijamantno zaručničko prstenje za žene od davne 1837. godine. Od tada je njihovo prstenje simbol luksuznog prstenja. Tu tradiciju njeguju i dan danas.

Osnivač brenda Charles Lewis Tiffany bio je strastveni kolekcionar draguljar, ali i pionir dizajna koji je diktirao trendove. Njegova čuvana japanska kolekcija srebrnog nakita nagrađena je na svjetskoj izložbi u Parizu već 1878. godine.

Inače, prodaja zaručničkog prstenja Tifanny & Co. u prošloj je godini činila 26 posto ukupnih prihoda. Uz ovu kolekciju, u brendu očekuju još veći profit.

Zaručničko prstenje brenda Tifanny & Co. možeš pogledati na njihovoj web stranici tiffany.com.

Izvor naslovne fotografije: Canva

Povezani članci

Postani dio V.I.P Princeza kluba

Prijavi se na naš newsletter i jednom tjedno u tvoj će inbox dolaziti koristan sadržaj za organizaciju vjenčanja, koji smo kreirali samo za pretplatnike.

Prijavi se