Skromno vjenčanje Mate Rimca oduševilo sve!

vjencanje-mate-rimac

Uz obalu mora proteklog su četvrtka izmijenili bračne zavjete Mate Rimac i njegova dugogodišnja djevojka Katarina Lovrić. Proslava vjenčanja održala se u krugu tridesetak ljudi u Villa Dalmacija u Splitu. Riječ je o jednoj od najpopularnijih lokacija za vjenčanje u Dalmaciji.

Mladenka zablistala u bijelom kombinezonu s plaštom

O vjenčanju Mate Rimca i njene odabranice priča se već danima. Posebno zbog modnog izbora mladenke. Naime, umjesto klasične vjenčanice Katarina je na vjenčanju zablistala u bijelom kombinezonu s točkastim plaštom. Time je dokazala kako mladenka može izgledati fantastično i u hlačama!

Za svoju vjenčanu frizuru, mladenka je odabrala blago valovitu raspuštenu kosu. S buketom od crvenih ruža u rukama i sunčanim naočalama, izgledala je besprijekorno!

Mate je nosio bijelu košulju i svjetlo sive hlače. I on je, kao i mladenka, nosio sunčane naočale. Fotografiju s njihova vjenčanja prvi je objavio zagrebački salon Vesna Sposa na društvenim mrežama.

Proslava vjenčanja održala se na otvorenoj terasi vile, a stolovi su bili ukrašeni bijelim, ružičastim i crvenim ružama te prozirnim visećim kuglicama unutar kojih su stajale svjećice.

Hoće li biti drugog vjenčanja?

Inače, Katarina i Mate dolaze iz Livna u Bosni i Hercegovini. Budući da dolaze iz istog mjesta, ne čudi što planiraju svoje drugo vjenčanje upravo tamo. Crkveno vjenčanje održat će se ovog srpnja.

Ljubavna priča Mate Rimca i Katarine Lovrić

Novopečeni supružnici poznaju se već petnaest godina. No svoju su vezu javnosti potvrdili tek 2017. godine. Nakon sretne petogodišnje veze, uslijedile su zaruke. Kako doznajemo, zaljubljeni par zaručio se prošle godine.

Iako svoju vezu drže podalje od očiju javnosti, ovaj je uspješan poduzetnik ipak progovorio o zarukama. Na svom Facebook profilu objavio je nekoliko zajedničkih fotografija i napisao: „Eto, tek smo se upoznali pa nam je trebalo malo vremena. Kakvu smo nevjerojatnu i spontanu zabavu imali – sve vas volimo! Siguran sam kako će nam buduće godine biti još uzbudljivije od prošlih.“

Čestitamo mladencima i želimo im mnogo sreće u zajedničkom životu!

Izvor naslovne fotografije: Canva

Povezani članci

Postani dio V.I.P Princeza kluba

Prijavi se na naš newsletter i jednom tjedno u tvoj će inbox dolaziti koristan sadržaj za organizaciju vjenčanja, koji smo kreirali samo za pretplatnike.

Prijavi se