Ima i toga! Mladenci tražili konobara da ih fotografira pa dobili – ništa

mladenci-fotografije

Zbog pandemije koronavirusa mnogi su mladenci odgodili svoje vjenčanje. No neki od njih ipak su ga odlučili održati, u skladu s epidemiološkim mjerama. To su uglavnom mala, intimna vjenčanja, u krugu obitelji i najboljih prijatelja.

Jedan par koji se odlučio na takvo vjenčanje, opisao je svoje prilično loše iskustvo na forumu Reddita. Naime, kako zbog donesenih mjera na vjenčanje nisu mogli pozvati sve uzvanike koje su željeli, odlučili su ih razveseliti svojim vjenčanim fotografijama.

Nakon crkvenog obreda par je vjenčanje proslavio u jednom otmjenom restoranu, a kako nisu imali fotografa, zamolili su konobara da okine nekoliko fotki. Kad su vidjeli snimljene fotografije, malo je reći da su ostali razočarani.

Konobar snimio dekolte nepoznate žene

Naime, konobar je snimio samo jednu fotografiju, a na toj fotografiji nisu uopće bili mladenci. Da bi stvar bila još gora, na fotografiji se jasno vidio dekolte žene za koju uopće nisu znali tko je.

Na forumu su potom pristizali brojni komentari. Mnogi od njih suosjećali su s njima, dok su im drugi pisali kako su si sami za to krivi. U raspravu su se uključili i brojni konobari koji su im poručili da imaju i dovoljno drugih stvari za napraviti, a najmanje što žele je fotografirati mladence bezbroj puta.

vjencanje-konobar

Izvor fotografije: marthastewartweddings.com

Također, kazali su kako im je ponekad naporno stajati i čekati da se svi okupe, a mladenci i gosti još se pola sata dogovaraju koju će pozu zauzeti prilikom fotografiranja. Smatraju i kako su gosti ponekad prezahtjevni pa se nađu u situaciji da su na rubu živaca.

Novopečeni jer par kritike bijesnih konobara podnio sa smiješkom pa su se nastavili šaliti na forumu čak i kad je netko komentirao da baš tako izgledaju sve fotke koje je kao dijete snimio, ali bez mutnog dekoltea. 😀

Što ti misliš o ovome? Slobodno ostavi svoje mišljenje u komentaru ispod članka. 😊

Povezani članci

Postani dio V.I.P Princeza kluba

Prijavi se na naš newsletter i jednom tjedno u tvoj će inbox dolaziti koristan sadržaj za organizaciju vjenčanja, koji smo kreirali samo za pretplatnike.

Prijavi se