Sretne vijesti iz Petrinje! Održalo se prvo vjenčanje nakon razornog potresa

prvo-vjencanje-petrinja

Nakon razornog potresa koji je pogodio Petrinju i okolna mjesta, svjedoci smo brojnih pozitivnih događaja. Osim što su se stanovnici Hrvatske i okolnih zemalja udružili kako bi pomogli unesrećenima, tu su i one ljubavne priče koje nadahnjuju i daju nadu u bolje sutra.

Već smo ti pisali o zarukama usred ruševina, a sada ćemo s tobom podijeliti još jednu sretnu vijest. Nakon što se konačno otvorio matični ured, mladi par iz Petrinje konačno je izrekao svoje „sudbonosno da“. 😊

Intimno vjenčanje u krugu obitelji

Protekle subote tako se održalo intimno vjenčanje Katarine Gluvić i Marina Perkovića. Vjenčanje se održalo u crkvi Svetog Ivana Pavla II. u krugu najuže obitelji te u skladu sa svim epidemiološkim mjerama.

vjencanje-petrinja

Izvor fotografije: 24sata.hr

Njihovo veliko vjenčanje trebalo se održati u siječnju ove godine, no pandemija koronavirusa pokvarila im je planove. No ljubav je bila i ostala jača od svih nepogoda, a briga jedno za drugo samo ih je više zbližila.

Naime, za vrijeme razornog potresa Marin je s ocem popravljao napukli dimnjak kuće i jedva je izvukao živu glavu. Nakon toga, odveo je Katarinu 300 kilometara dalje kako bi bila sigurna. Katarina je već tada bila u blaženom stanju što ih je dodatno zabrinulo. No već nakon dva tjedna vratili su se u Petrinju. Kažu kako su ovdje oboje odrasli, upoznali se te planiraju sagraditi svoju kuću.

Propale romantične zaruke

Kako doznajemo, Marin je namjeravao organizirati romantične zaruke tijekom jedne večere u restoranu no njegov plan pao je vodu nakon što je Katarina pronašla zaručnički prsten. Na kraju su se zaručili kod kuće. Dobra vijest je da je prsten potpuno odgovarao veličini koju Katarina nosi. 😊

Naravno, jednom kad se situacija s potresima i pandemijom smiri, Marin i Katarina planiraju organizirati veliku svadbu. U crkvi će obnoviti zavjete kako bi taj trenutak mogli doživjeti i oni koji sada nisu mogli biti s njima.

Čestitamo Katarini i Marinu i želimo im puno ljubavi u njihovom zajedničkom životu. 😊

Izvor naslovne fotografije: 24sata.hr

Povezani članci

Postani dio V.I.P Princeza kluba

Prijavi se na naš newsletter i jednom tjedno u tvoj će inbox dolaziti koristan sadržaj za organizaciju vjenčanja, koji smo kreirali samo za pretplatnike.

Prijavi se