Intimno vjenčanje Elle Dvornik u Las Vegasu

ella-dvornik-vjencanje

Poznata blogerica i influencerica Ella Dvornik prošle se godine udala za trinaest godina starijeg odabranika, Charlesa Pearca.

No njihovo vjenčanje nije bilo nalik klasičnom vjenčanju – slavlje uz obitelj, rodbinu i prijatelje. Ella i Charles vjenčali su se u Las Vegasu, daleko od svih. Njihove obitelji ipak su prisustvovale vjenčanju – online.  

Solo vjenčanje Elle Dvornik i Charlesa Piercea

Ella i Charles upoznali su se sasvim slučajno u Londonu. Naime, Ella je napisala poruku i poslala krivoj osobi koja je sasvim slučajno bila Charles. Njih su se dvoje ipak nastavili dopisivati.

Charles je odmah u početku znao da je Ella za njega „ona prava“ pa ju je htio već tada odvesti u Las Vegas kako bi se vjenčali. No Ella tada nije imala vizu.

Nakon 2 godine veze, Charles je na Valentinovo zaprosio Ellu, u njenoj destinaciji iz snova – Japanu. Od tada su pokušavali organizirati svoje vjenčanje no kako su njihove obitelji iz različitih krajeva Europe, to je predstavljalo velik izazov. Iz tog su se razloga odlučili vjenčati potpuno sami. Naravno, i ovog puta na Valentinovo.

Elle Dvornik nosila je neuobičajenu dizajnersku vjenčanicu

Ella je za svoje solo vjenčanje odabrala neuobičajenu vjenčanicu rađenu po mjeri poznatog riječkog dizajnera Juraja Zigmana.

Ova unikatna vjenčanica s prednje je strane bila iznad koljena, dok je sa stražnje strane imala šlep koji je sezao do gležnjeva. Ispod gornjeg čipkastog dijela skrivali su se slojevi tila čineći vjenčanicu voluminoznijom.  

Zahvaljujući kratkoj vjenčanici, u prvi plan svakako su došle i cipele svjetski poznatog modnog dizajnera Jimmy Chooa.

Nakon vjenčanja supružnici su posjetili i Meksiko gdje su uživali na svom medenom mjesecu.

Ella i Charles slove kao jedan od najsretnijih poznatih parova

Ella i Charles nisu skidali osmijeh s lica na dan svog vjenčanja, a sudeći po fotografijama koje Ella svakodnevno dijeli na društvenim mrežama, ni dan danas ga ne skidaju.

Nakon nekoliko propalih veza s njezine i njegove strane, u samom početku odlučili su se otvoriti jedno drugome te pokazati sve svoje prednosti i mane. To je rezultiralo ovom predivnom vezom i brakom kojem svjedočimo sada.

Podsjetimo se, Ella i Charles su krajem 2017. godine dobili su kćer Balie Dee dok im se ove godine pridružila još jedna djevojčica Lumi Wren.

Share on facebook
Share on whatsapp

Posljednje objave

Kategorije

Tagovi

Oglasi

Povezani članci

Postani dio V.I.P Princeza kluba

Prijavi se na naš newsletter i jednom tjedno u tvoj će inbox dolaziti koristan sadržaj za organizaciju vjenčanja, koji smo kreirali samo za pretplatnike.

Prijavi se