Disney zaručničko prstenje očarat će svaku djevojku

disney-zarucnicko-prstenje

Izvor naslovne fotografije: Facebook stranica Lloyd The Gift

Odlučio si zaprositi svoju dragu pa si joj pripremio iznenađenje. Pod sobe prekrio si crvenim laticama ruža i brojnim svjećicama te na stol stavio bocu šampanjca. Konačno je stigla kući i tek što je ušla u sobu, kleknuo si pred nju. Pružio si joj zaručnički prsten, ali to nije bio običan prsten.

Bio je to predivan prsten koji svojim oblikom i bojom veoma podsjeća na princezu iz bajke. Rekao si joj kako je ona tvoja princeza i da zaslužuje i takav prsten. Od silnog uzbuđenja jedva je izgovorila „da“, a potom odmah krenula podijeliti sretne vijesti s prijateljicama i obitelji.

Možda ti ovo zvuči kao bajka, no odsada je moguć ovakav scenarij. Pitaš se zašto? Jer postoji zaručničko prstenje koje podsjeća na princeze iz bajke. Postoji zaručničko prstenje inspirirano Disney princezama! 😊

Disney zaručničko prstenje dostupno je u 5 modela

Ova jedinstvena ideja Disney zaručničkog prstenja izvire iz Južne Koreje. Trgovina nakitom Lloyd The Gift lansirala je 5 modela zaručničkog prstenja nadahnuta Disney princezama.

Svaki prsten svojim oblikom i bojom podsjeća na princeze iz bajke, a među njima su Snjeguljica, Pepeljuga, Zlatokosa, Belle iz bajke Ljepotica i zvijer te Ariel iz bajke Mala Sirena.

Prosječna cijena svakog prstena je malo više od 50 eura, a svi su prstenovi od 10 karatnog zlata.

U nastavku pogledajte ove prekrasne modele Disney zaručničkih prstenova.

zaručnički-prsten-snjeguljica

Izvor: Facebook stranica Lloyd The Gift

zarucnicki-prsten-pepeljuga

Izvor: Facebook stranica Lloyd The Gift

zarucnicki-prsten-zlatokosa

Izvor: Facebook stranica Lloyd The Gift

zarucnicki-prsten-ljepotica-zvijer

Izvor: Facebook stranica Lloyd The Gift

zarucnicki-prsten-mala-sirena

Izvor: Facebook stranica Lloyd The Gift

Disney ogrlice, narukvice i naušnice

Osim zaručničkog prstenja, u trgovini Lloyd The Gift mogu se kupiti i ogrlice, narukvice i naušnice spomenutih Disney princeza. Odlučiš li se za jedan od Disney zaručničkih prstenova, za Valentinovo, rođendan ili prvu godišnjicu braka iznenadi je istom takvom ogrlicom.

Za sljedeći vama važan događaj pokloni joj narukvicu, a zatim i naušnice. Ne samo da ćeš time oduševiti nju, već i sve oko nje.

Sjajna vijest je da ovo zaručničko prstenje možeš naručiti online. Naravno, prije toga neizravno pokušaj saznati veličinu kako bi joj prsten savršeno odgovarao. Za savjet pitaj njene prijateljice. Sigurne smo da te neće odbiti. 😊

Zato, poželiš li svoju dragu iznenaditi nečim posebnim, tada je Disney zaručnički prsten pravi izbor. S ovakvim nakitom zaista će se osjećati poput prave princeze. 😊

Share on facebook
Share on whatsapp

Povezani članci

Postani dio V.I.P Princeza kluba

Prijavi se na naš newsletter i jednom tjedno u tvoj će inbox dolaziti koristan sadržaj za organizaciju vjenčanja, koji smo kreirali samo za pretplatnike.

Prijavi se