Kako zaprositi djevojku na temelju njenog horoskopskog znaka?

horoskopski-znak-prosidba

Ti i tvoja draga neizmjerno ste sretni zajedno i smatraš kako je pravo vrijeme da je zaprosiš. Čak si i nabavio zaručnički prsten, preostalo je samo još da pronađeš idealan način za prosidbu.

Što kažeš na to da inspiraciju o prosidbi potražiš u njenom horoskopskom znaku?

Kako bismo ti pomogle u tome, pripremile smo ti savršene načine prosidbe za svaki horoskopski znak. 😊

Ovan

Ovnovi imaju snažnu volju pa ih je teže nagovoriti da sudjeluju u detaljnim planovima. Zato ti savjetujemo da odabereš jednostavan način prosidbe.

Zaprosi svoju dragu tijekom njene omiljene dnevne rutine, primjerice ispijanja jutarnje kave, večernjeg izlaska ili možda tijekom zajedničkog gledanja filma. 😊

Bik

Bikovi su pomalo tvrdoglavi, ali i jednostavni. Oni ne vole ništa što je previše blještavo, uočljivo i predvidivo. Idealan način prosidbe za bikove je u njihovoj sigurnoj zoni, primjerice u kući.

zaruke-kod-kuce

Izvor: weddingchicks.com

To ne znači da zaruke ne moraju biti romantične ili elegantne, već da se moraš potruditi učiniti najobičniji trenutak posebnim. Također, bikovi ne vole skupe i velike prstenove, već iznimno cijene umjerenost.

Blizanci

Budući da su blizanci veoma društveni, postoji šansa da će odmah nakon izgovaranja „da“ podijeliti sretnu vijest sa svojim najdražim osobama. Za blizance je savršena prosidba ona uz romantičnu večeru, a pitanje možeš postaviti na njenom omiljenom desertu. Okupi vašu obitelj i najbolje prijatelje i proslavite zaruke zajedno.

zaruke-horoskopski-znak

Izvor: thelittleonestop.com

Rak

Rakovi su ponekad emocionalno nepredvidivi pa pripazi da je tvoja draga zaista spremna za zaruke. Kako bi to zaista bio trenutak za pamćenje, prije samih zaruka priušti i sebi i njoj trenutke opuštanja. Tako će tebi biti lakše zaprositi, ali i njoj odgovoriti na prosidbu.

Rakovi obožavaju svoje domove pa zašto ne bi zaprosio svoju dragu na njenom omiljenom mjestu? Prije nego što se vrati kući, posipaj laticama ruža sobu ili cijeli stan, pripremi šampanjac i to je to! 😊

Lav

Lavovi su veoma strastveni te se vole osjećati željeno i cijenjeno. Kako bi joj osigurao da se sjeća zaruka do kraja života, napiši na papir sve želje koje joj želiš u vašem zajedničkom životu, odnosno ono što želiš da zajedno živite. U trenucima kad će čitati tvoje pismo, klekni na koljeno i zaprosi je. Restoran ili park savršena su mjesta za zaruke lavova.

zaruke-park

Izvor: weddingwire.com

Djevica

Budući da djevice vole savršenstvo, više će cijeniti pomno isplanirane zaruke nego spontane. Nisi li siguran je li tvoja ideja dovoljno dobra, pitaj njene najbolje prijatelje za savjet. Isplanirani trenutak u njezinom omiljenom baru ili restoranu za djevice je jednostavno savršen. 😊 

Vaga

Vage su vrlo nježne i romantične pa je zajednički vikend savršen način za njihovu prosidbu. Romantične večere, šetnje, tretmani opuštanja, smijeh i ljubav, odlični su suputnici u stvaranju pravog trenutka za prosidbu.

zaruke-vaga

Škorpion

Škorpioni su po svojoj prirodi veliki avanturisti pa razmisli o prosidbi tijekom neke avanturističke ili adrenalinske aktivnosti. Primjerice, zaprosi svoju dragu na vrhu planine ili na cilju nakon trčanja. To je odličan način da je zaprosiš kada radi ono što voli pa će je taj trenutak još više raznježiti.

Strijelac

Entuzijastični strijelci uvijek su spremni za izazove i prijateljska natjecanja. Želiš li je zaprositi na neobičan način, pozovi je da ti se pridruži u malom natjecanju. Hoće li to biti u košarci, trčanju ili ćeš organizirati malo obiteljsko natjecanje, izbor je na tebi. Bilo da je pobijedila ili izgubila u natjecanju, nakon zaruka zasigurno će se osjećati kao pobjednica. 😊

Jarac

Iako vole savršenstvo i nije im lako ugoditi, zajednički odlazak u zlatarnicu po prsten bit će im odličan izbor. No to ne znači da se u jednom trenutku ne trebaš spustiti na koljeno. Jarci prije svega vole i njeguju tradiciju.

Vodenjak

Vodenjaci su poznati po svom slobodnom duhu i prirodnoj opuštenosti što ti olakšava zaruke. Ipak nemoj biti predvidiv u svojoj namjeri je vodenjaci vole iznenađenja. Izleti, sportske igre i druženja odlični su načini da zaprosiš ovog slobodnjaka. Neka se osjeti slobodno i poletno u trenutku prosidbe.

kako-zaprositi-djevojku

Izvor: weddingchicks.com

Ribe

Budući da su ribe vodeni horoskopski znak, najbolji način za zaruke je onaj uz vodu – rijeku ili more. Šetnju plažom ili uživanje u zalasku sunca bez problema možeš iskoristiti za zaruke. No imaj na umu da taj trenutak neće biti popraćen bukom i gužvom, nego da ga proživite sami u vlastitoj privatnosti.

Nadamo se da će te ovi savjeti inspirirati na savršenu prosidbu svoje drage. Sretno! 😊

Share on facebook
Share on whatsapp

Posljednje objave

Kategorije

Tagovi

Oglasi

Povezani članci

Postani dio V.I.P Princeza kluba

Prijavi se na naš newsletter i jednom tjedno u tvoj će inbox dolaziti koristan sadržaj za organizaciju vjenčanja, koji smo kreirali samo za pretplatnike.

Prijavi se