Odgodili ste vjenčanje? Otkrijte na koje sve načine možete obavijestiti svoje uzvanike

odgoda-vjencanja

Ako ste jedan od onih parova koji su svoju ljubav planirali okruniti brakom u 2020. godini, vjerojatno ste odlučili odgoditi vjenčanje za neka bolja vremena.

No pozivnice za vjenčanje već ste izradili, ako ne i predali svojim uzvanicima pa se pitate trebate li ponovno izrađivati pozivnice za vjenčanje?

Kako bismo vam barem malo olakšale ovo stresno razdoblje, dale smo si truda i pronašle nekoliko načina kako riješiti ovu dilemu oko pozivnica za vjenčanje. 😊

Poigrajte se sa starim pozivnicama za vjenčanje

U slučaju da ste izradili pozivnice za vjenčanje, ali ih još uvijek niste predali svojim uzvanicima, savjetujemo vam da ih samo malo uredite. Ako ste osim datuma vjenčanja promijenili i mjesto vjenčanja, prekrižite te informacije i jednostavno iznad napišite nove. Pritom pripazite da ih napišete čitko i razumljivo.

Sigurne smo kako će vašim uzvanicima ovo biti skroz simpatično. A osim toga, nećete morati trošiti dodatan novac na nove pozivnice za vjenčanje.

U slučaju da ste promijenili samo datum vjenčanja, preko starog datuma zalijepite trakicu i na nju pritisnite štambilj s novim datumom vjenčanja. 😊

Izradite nove pozivnice za vjenčanje

Već smo vam pisale kako izraditi pozivnice za vjenčanje u besplatnom alatu Canva. Sada je savršeno vrijeme da iskoristite potencijal koji ovaj alat nudi. U nekoliko jednostavnih koraka izradite pozivnice za vjenčanje kakve god poželite. Možete ih isprintati ili poslati svojim uzvanicima e-mailom ili preko društvenih mreža. Prilično cool, zar ne?

digitalne-pozivnice-za-vjencanje

Želite li identične pozivnice za vjenčanje kakve ste prvi puta izradili i predati ih osobno svojim uzvanicima, tada vam ne preostaje ništa drugo nego izraditi nove. Postoje tvrtke koje se bave i izradom digitalnih pozivnica za vjenčanje pa razmislite i o toj soluciji.

pozivnice-za-vjencanje

Izvor: elegantweddinginvites.com

Još nekoliko ideja kako obavijestiti uzvanike o odgodi vjenčanja

Želite li na potpuno neočekivani način obavijestiti svoje uzvanike, tada vam savjetujemo da snimite video u kojem ćete im ispričati sve važne informacije o vašem odgođenom vjenčanju.

Ako ste izradili web stranicu ili Facebook grupu u kojoj obavještavate svoje uzvanike o vjenčanju, tada jednostavno ažurirajte informacije kako bi bili u toku.

Naravno, ako vam je sve ovo previše stresno ili oduzima previše vremena, uzmite mobitel u svoje ruke, nazovite uzvanike i ispričajte im kada će se i gdje održati vaše odgođeno vjenčanje.  

Nadamo se da će vam ovi savjeti biti korisni. Sretno! 😊

Share on facebook
Share on whatsapp

Povezani članci

Postani dio V.I.P Princeza kluba

Prijavi se na naš newsletter i jednom tjedno u tvoj će inbox dolaziti koristan sadržaj za organizaciju vjenčanja, koji smo kreirali samo za pretplatnike.

Prijavi se