Još jedan novi trend: Intimna i raskošna vjenčanja na zapanjujućim lokacijama

Mala, intimna, ali ne i k tome manje raskošna vjenčanja sasvim zasluženo postala su sve traženija. Wedding editorijal, nastao iz jedne lijepe suradnje dočarava čarobne note ovog trenda koji će nas zasigurno pratiti još neko vrijeme. 

Vjenčanje kao iz bajke

Antagonizam između dopuštenog i željenog, antičkog zapada i istoka, kongruencija lokaliteta i bogatstva koje Istra kao destinacija može ponuditi poslužili su kao neiscrpna inspiracija kreativnom trojcu.

Photo by: Tomica Rašetina Photography

Artium weddings dizajnirao je i postavio kulise hedonističkog vjenčanja na jednom od divnih Vrsarskih vidikovaca. Predvodnici projekta bili su nezaobilazni Weddings in Croatia. TZ grada Vrsara kao i Istarske županije podržala je cjelokupnu ideju osiguravajući sve potrebne tehničke elemente.

Photo by: Andrea Gržičić Photography

Realističke replike rimskih pilara ustupila je tvrtka Altera koji su nosili romantičnu notu istočnjačkog prizvuka ispričane bajke. Bajke koja može biti i vaša. Raskošnost tkanine ugostila je mnoštvo odvažnih detalja. Svaki od njih imao je jedinstvenu ulogu; izmamiti promatrača da poželi biti gost ove trpeze.

Naglasak na prirodnim elementima

Hrana u službi dekora dala je traženi naglasak i baš se ova njezina zaboravljena uloga htjela potencirati. Koloritom su vladale zemljane boje. Naglasak je prvenstveno bio na prirodnim elementima; drvo, kamen, zrak, vatra, vino…

Photo by: Andrea Gržičić Photography

Grandiozna torta koja je izašla iz slastičarne Antica upotpunila je željenu viziju. Vjenčanu haljinu studija Royal Bride by Ivana Bilich prošetala je kao za ulogu stvorena Ivana Pirizovich.

Četiri jarbola na kojima su se vijorila bijela lanena jedra poslužila su kao instrument hvatanja milujućeg istarskog povjetarca kojeg morate voljeti. Svaki trenutak ove inspiracije hvatali su majstori wedding fotografije Andrea Gržičić i Tomica Rašetina

Photo by: Tomica Rašetina Photography

Iskustva nije nedostajalo, a ni dobre atmosfere. Upravo je ovo najbolji recept za savršeno vjenčanje. Wedding scena je još jednom pokazala kako trendovi nisu negdje daleko već nadomak nas te kako najbolje izranja upravo iz iskrene suradnje iskusnih suradnika iz branše. 

Photo by: Tomica Rašetina Photography

Izvor naslovne fotografije: Freepik.com

Povezani članci

Postani dio V.I.P Princeza kluba

Prijavi se na naš newsletter i jednom tjedno u tvoj će inbox dolaziti koristan sadržaj za organizaciju vjenčanja, koji smo kreirali samo za pretplatnike.

Prijavi se