Uni Paris vjenčanice savršen su izbor za građansko vjenčanje

uni-paris-vjencanice

Ti i tvoj dragi planirali ste veliko vjenčanje u 2020. godini no pandemija koronavirusa poremetila vam je planove. Bez obzira na sve okolnosti odlučili ste okruniti svoju ljubav u prisustvu svojih najmilijih, a veliko slavlje odgoditi za neka bolja vremena.

Naravno, i za ovo intimno vjenčanje želiš predivnu vjenčanicu, ali svaka tvoja potraga bila je bezuspješna. Jednostavno, kod nijedne nisi osjetila da je to – to.

Dopusti nam da te iznenadimo kreacijama pariškog brenda Uni Paris koji se specijalizirao isključivo za građanska vjenčanja. Vjerujemo kako će te njihove kreacije ostaviti bez daha. 😊

Tko stoji iza brenda Uni Paris?

Ako si se na prvu pitala tko stoji iza ovog brenda, evo odgovora. Dvije strastvene djevojke, Charlotte i Juliette, pune želja i ideja odlučile su pokrenuti svoj brend vjenčanica namijenjenih samo za građanska vjenčanja.

Kada je Juliette 2018. godine krenula u potragu za modnim dizajnerom koji će izraditi njenu vjenčanicu iz snova, upoznala je Charlotte i od tada njihova priča počinje. Njih su se dvije toliko dobro slagale da su odlučile zajedno surađivati te su stvorile brend Uni Paris.

Bezvremenske kreacije brenda Uni Paris

Ako još uvijek nisi čula za ovaj brend, to je zato što postoji tek nekoliko godina. Kolekcije brenda Uni Paris sadrže haljine, kombinezone, hlače, topove, suknje i blejzere.

Ove jednostavne, elegantne i profinjene kreacije mogu se međusobno uparivati te se bez problema mogu odjenuti i na razne prigode nakon vjenčanja.

Kreacije Uni Paris vjenčanica u 2020. godini

Među Uni Paris kreacijama za 2020. godinu možeš pronaći duge, middi i kratke haljine, uske ili lepršave, s otvorenim ili zatvorenim leđima.

Poželiš li duboki dekolte ili visoki prorez na haljini, ovdje ćeš pronaći sve. Ako si jedna od onih koja sanja o svojoj dvodijelnoj vjenčanici, nećemo te razočarati jer brend Uni Paris ima i to. Kombinacija suknje i sakoa također može biti tvoja odjevna kombinacija za tvoj savršen dan u životu.

Uni Paris brend nalazi se u Parizu, a njihove kreacije možeš pogledati na njihovoj službenoj stranici.

Ma nećemo više duljiti. Pogledaj u nastavku kreacije Uni Paris brenda i uvjeri se sama. 😉

Izvor: uniparis.com

Izvor: uniparis.com

Izvor: uniparis.com

Izvor: uniparis.com

Izvor: uniparis.com

Izvor: uniparis.com

I, koja kreacija ti se najviše sviđa? 🙂

Share on facebook
Share on whatsapp

Posljednje objave

Kategorije

Tagovi

Oglasi

Povezani članci

Postani dio V.I.P Princeza kluba

Prijavi se na naš newsletter i jednom tjedno u tvoj će inbox dolaziti koristan sadržaj za organizaciju vjenčanja, koji smo kreirali samo za pretplatnike.

Prijavi se