Lube dizajn: Naš prepoznatljiv zlatni dizajn čini spoj elegancije i nečeg nesvakidašnjeg

Danas vam predstavljamo Luciju i Bernardu, dugogodišnje prijateljice čija je ljubav prema dizajnu rezultirala pokretanjem brenda LuBe dizajna. Iako su tek prije nešto više od godinu dana krenule u avanturu zvanu kreiranje pozadina za fotografiranje, brojni mladenci prepoznali su njihovu veliku želju i talent za stvaranjem nečeg posebnog.

Kako danas mladenci veliku pažnju posvećuju svakom detalju na vjenčanju, a posebice foto kutku, to nam je bio povod za razgovor s Lucijom i Bernardom. 😊

Princeza: „Svaki početak je težak“ kaže stara poslovica. Pa kako je izgledao vaš početak? Jeste li se susrele s kakvim preprekama prilikom pokretanja poslovanja i što vas je uopće potaknulo na otvaranje LuBe dizajna?

LuBe dizajn: Ideja o pokretanju LuBe dizajna nastala je sasvim spontano, na jednom našem zajedničkom ručku. Iskreno, donijeti odluku o otvaranju obrta bila nam je jedna od težih odluka u životu. Strah od neuspjeha i neizvjesnosti ljude drži u zoni ugode no mi smo se ipak odvažile i napravile jedan veliki korak. Najveći smo si oslonac i bezuvjetna podrška na svim životnim poljima i zato smo vjerovale da ćemo uspjeti zajedno. Ušle smo u ovaj posao najviše sa srcem, od hobija smo napravile posao. Zaista smo odličan tim i lijepo je kad netko dijeli vaš san i tada to postane zajednički san. Radimo ono što volimo i u tome maksimalno uživamo. Ne znamo što će biti dalje, ali smo sigurne da ćemo u svemu zajedno uspjeti.

fotografiranje-vjencanje

Izvor: Privatna arhiva LuBe dizajna

Princeza: Kad smo već kod početaka,  kako je izgledala vaša prva pozadina za fotografiranje? Za koga ste ju kreirale i zašto?

LuBe dizajn: Prvu pozadinu za fotografiranje napravile smo za jednu našu jako dragu prijateljicu uzimajući u obzir sve njene želje.

Princeza: Iako LuBe dizajn postoji tek godinu dana, iza vas stoje brojni zadovoljni mladenci. Čemu biste pripisali svoju prepoznatljivost, odnosno u čemu je Lube dizajn drukčiji od drugih?

LuBe dizajn: Mi smo se za sada odlučile samo na zlatni asortiman i po tome nas ljudi najviše prepoznaju. To je jednostavno spoj elegancije i nečeg nesvakidašnjeg. Sav naš inventar izrađen je prema našim idejama i željama. Kontinuirano tražimo nove ideje i smišljamo nove stvari kako bi ostale vjerne svom stilu. Ponekad same sebe iznenadimo kada novi proizvod nastane doslovno preko noći.

Princeza: Objasnite nam ukratko kako izgleda proces dogovora i dizajniranja foto kutka za mladence. Koje sve materijale koristite prilikom kreiranja jedne pozadine za fotografiranje?

LuBe dizajn: Dogovaranje je većinom prilično jednostavno. Mladenke dolaze s jasnim željama, a mi težimo tome da sve bude savršeno te da ispunimo sve njihove želje. Prilikom kreiranja jedne foto pozadine najvažnija nam je metalna konstrukcija koju naš majstor Jurica uvijek napravi i bolje od očekivanog. Koristimo jako puno cvijeća, zavjese, plastične cvjetne panele. Zapravo, kao i u svakom poslu, prilagođavamo se željama klijenata. 

pozadine-fotografiranje

Izvor: Privatna arhiva LuBe dizajna

Princeza: U jednom intervjuu spomenule ste kako dizajnirate i pozadine za dječje rođendane i krštenja, ne samo na području Slavonije i Baranje već sve do Zagreba. Jeste li već prije razmišljale o tome ili je pandemija koronavirusa utjecala na vašu odluku?

LuBe dizajn: Posljednjih mjeseci, odnosno za vrijeme karantene koju smo također provele zajedno, poželjele smo stvoriti nešto novo. Tako smo se odlučile na kreiranje dječjeg foto kutka. Unatoč pandemiji, naša ideja uspjela je zaživjeti. Iako smo očekivale dobre reakcije, ostale smo zatečene tolikim interesom i odličnim povratnim informacijama koje su istovremeno i naš vjetar u leđa. Osim vjenčanja sada radimo i dječje evente.

pozadine-djecji-event

Izvor: Privatna arhiva LuBe dizajna

pozadine-djecji-rodendan

Izvor: Privatna arhiva LuBe dizajna

Princeza: Za kraj, gdje naše čitateljice mogu pogledati vaše radove, a gdje i kako dogovoriti dizajniranje foto kutka za vjenčanje?

LuBe dizajn: Sve radove mogu pogledati na našoj Facebook stranici ili na Instagram profilu preko kojih nas ujedno mogu i kontaktirati.

Share on facebook
Share on whatsapp

Posljednje objave

Kategorije

Tagovi

Oglasi

Povezani članci

Postani dio V.I.P Princeza kluba

Prijavi se na naš newsletter i jednom tjedno u tvoj će inbox dolaziti koristan sadržaj za organizaciju vjenčanja, koji smo kreirali samo za pretplatnike.

Prijavi se