Tetovaže umjesto vjenčanog prstenja

Opće je poznato da vjenčano prstenje predstavlja simbol ljubavi, odanosti te vjernosti. Kako su tetovaže u obliku vjenčanog prstenja postale pravi trend, ne čudi što se sve više parova, umjesto ili u kombinaciji s prstenjem, odlučuje upravo na iste. Tako se jedni mladenci odlučuju na ono jednostavno prstenje, dok pak drugi biraju simbole koji su im od posebne važnosti.

Kako postoje različite vrste vjenčanih tetovaža, malo smo pročešljale Pinterestom u nadi da ti prezentiramo one najpopularnije. No prije nego što se odlučiš za tetovažu u obliku vjenčanog prstenja, obrati pozornost na savjete o kojima pišemo u nastavku.

Korisni savjeti koje vrijedi pročitati prije tetoviranja

Kako je ovdje riječ o tetoviranju osjetljivog dijela tijela, po njegovom završetku, svakako se savjetuj sa tatoo majstorom glede tretiranja i njege kože. Vjeruj nam, ne želiš doživjeti promjene boje ili čak „ispiranje“ vjenčane tetovaže. Zato, kako bi sačuvala tetovažu u najboljem mogućem izdanju slijedi upute tatoo znalca.

Sigurno si već ovo čula, ali ponovimo još jednom da ne bi bilo nisam znala. Jesen i zima su najbolja godišnja doba za tetoviranje. Naime, ljeti je koža stalno izložena suncu, stoga ljetne tetovaže najčešće zahtijevaju obnovu.

Tetovaže ostaju zauvijek, stoga prije nego što se odlučiš na ovakav korak dva puta promisli. Zašto? Prvo, kako se ne bi grizla kasnije. Drugo, ako vaš brak ne potraje prsten ćeš vrlo lako skinuti, no ne i tetovažu. Osim ako ju ne ukloniš laserski.

Ako tetovaže na prstima ruku zamjenjuju vjenčani nakit to ne znači da ga ne smiješ više nositi. Zapravo, lijepo će izgledati prsti ruke ukrašeni tetovažom i prstenom.

Inspiracija za vjenčane tetovaže

Možeš birati između različitih oblika, motiva i boja, a ovo su samo neki od prijedloga ovog najljepšeg nakita na ruci!

Izvor: Canva
fashion-forward-scottsdale-wedding-in-black-grey-and-rose-gold-33
Autor fotografije: Melissa Marshall Photography
Izvor fotografije: Instagram profil natashaalexandraphotography
Izvor fotografije: Instagram profil freierednerin_natalie
Izvor fotografije: thetrendspotter.net

Svjesne smo da neke osobe ne mogu nositi prstenje na poslu ili su alergične na metale pa se upravo zbog toga odlučuju na tetovaže u obliku prstenja. Vjerujemo da smo ovim inspiracijama obradovale neke od njih.

Izvor naslovne fotografije: Nicholas Gercken on Unsplash