Medeni mjesec na otoku Bali – apsolutno DA!

medeni-mjesec-otok-bali

Nakon iscrpnog planiranja vjenčanja, vrijeme je da ti i tvoj odmorite i priuštite si medeni mjesec za pamćenje!

Tirkizno more, pješčane plaže i raskoš zelenila, prvo je na što pomislite kada razmišljate o svojoj destinaciji iz snova?

Već smo vam pisale o medenom putovanju na čarobne Maldive no ovog puta pripremile smo vam još jednu bajkovitu destinaciju za medeni mjesec.

Otok Bali ili kako ga mnogi nazivaju „raj na zemlji“, svojim će vam prirodnim ljepotama i bogatom kulturom omogućiti da stvorite nezaboravne uspomene kojih ćete se s radošću ponovno i ponovno prisjećati. 😊

Zašto je otok Bali savršena destinacija za medeni mjesec?

Odmah po dolasku na Bali, osjetit ćete miris tamjana i karancijskog ulja specifičnog za ovo područje kao i njegovu posebnu, nestvarnu atmosferu. Plaže Balija glase za najljepše plaže svijeta – sitni pijesak, čisto i prozirno more, šum valova i okolno zelenilo pružit će vam potpuni mir i odmor koji vam je itekako potreban.

U glavnom gradu Denpasar možete razgledati palaču davnih vladajućih obitelji kao i brojne muzeje, galerije i hramove. U slučaju da ćete svoj medeni mjesec na otoku Baliju provoditi u lipnju, svjedočit ćete i njihovom Festivalu umjetnosti.

Jedan od najpoznatijih hramova je svakako Tanah Lot, a izgrađen je na stijeni koji izranja iz mora. To je ujedno i najsvetiji hram stanovnika Balija. Oko hrama nalaze se brojni restorani i kafići koji se nalaze na litici stijene pa možete uživati u božanstvenom pogledu, ali i isprobati njihovu čuvenu kavu Kopi luwak.

otok-bali-tanah-lot

Ne zaboravimo spomenuti i prostrana rižina polja Balija, kao i Šumu majmuna u kojoj vam je dozvoljeno hraniti majmune. Slapovi, vulkani, jezera samo su još neke od zanimljivosti koje bi svakako trebali posjetiti i uživati u netaknutim prirodnim ljepotama Balija.

Bali – otok mira i slobode

Svi oni koji su jednom posjetili Bali reći će kako su stanovnici iznimno ljubazni. Njihovi životni prioriteti svakako su kvalitetni odnosi s prijateljima, životinjama i prirodom. Posvećeni su očuvanju zdravlja te uspostavljanju unutarnjeg mira.

Jednom riječju, žive duhovnost u svoj svojoj punini. Koliko im je duhovnost važna dokazuje činjenica da na Baliju postoji na tisuće hramova kao i da je njegovo drugo ime „Otok bogova“.

bali-medeni-mjesec

Izvor: mayagypsy.com

Osim u prirodnim ljepotama, možete uživati u meditacijama, jogi na plaži uz izlazak i zalazak sunca ili pak raznim masažama koje se nude gotovo na svakom koraku.

Na Baliju se možete okušati i u raznim sportskim aktivnostima poput igranja golfa, ronjenja, surfanja ili pak vožnje čamcem i promatranje dupina.

Dakle, otok Bali savršeno je mjesto za fizički i psihički odmor, opuštanje i stvaranje uspomena za cijeli život. 😊

Share on facebook
Share on whatsapp

Posljednje objave

Kategorije

Tagovi

Oglasi

Povezani članci

Postani dio V.I.P Princeza kluba

Prijavi se na naš newsletter i jednom tjedno u tvoj će inbox dolaziti koristan sadržaj za organizaciju vjenčanja, koji smo kreirali samo za pretplatnike.

Prijavi se