Vjenčali se unatoč tome što je mladenki ostalo samo nekoliko tjedana života

vjencanje-dijagnoza

Izvor naslovne fotografije: 7news.com.au

Ashleigh Simrajh i njenog zaručnika ništa nije spriječilo da kažu jedno drugom svoje sudbonosno „da“ pa čak ni njena strašna dijagnoza.

Naime, prošlog su mjeseca liječnici rekli Ashleigh kako joj je preostalo još samo nekoliko tjedana života.

Okružena svojim omiljenim životinjama i 50-ak članova obitelji i prijatelja, ona se ipak zavjetovala na vječnu ljubav svome zaručniku Jasonu Haleu.

Pogrešna dijagnoza Ashleigh će stajati života

Još prije 2 godine, Ashleigh je bila na pregledu gdje su joj liječnici rekli da kvržica na nozi nije bezazlena. Samo godinu dana kasnije dijagnosticiran joj je rak koji se proširio cijelim njenim tijelom. Sa svojih 23-godine ona sada ima rak pluća, jetre i dojke.  

Njezin otac Tony s pravom je bijesan jer je jasno kako su liječnici napravili veliki propust. Smatra kako su joj trebali napraviti biopsiju.

Uz to, tvrdi kako se cijela obitelj osjeća izdanom jer je Ashleigh čvrsto vjerovala liječnicima i nastavila sa svojim životom kao da je sve u redu, dok bi se u slučaju pravovremenog otkrića raka mogla izliječiti.

Do oltara je Ashleigh stigla u kolicama

Ashleigh je već rak toliko iscrpio tijelo da do oltara nije mogla doći sama već su je vozili u kolicama. Ceremonija vjenčanja dogodila se u SeaWorldu u Australiji i bila je zaista emotivna. Prilikom izmjenjivanja zavjeta, mladenci su plakali, a sa njima i ostali uzvanici.

vjencanje-dijagnoza

Sa suzama u očima, Jason je rekao Ashleigh kako je jako ponosan na nju, ali i presretan što će imati prilike zvati je svojom suprugom. Unatoč bolesti i njenom iznemoglom tijelu, Ashleigh je izgledala poput prave princeze. 😊

Ashleigh Simrajh ne odustaje tako lako od života  

Kako bi se olakšali njeni posljednji dani, preko platforme Go Found Me prikupljen je novac. Ashleigh trenutno boravi u svom domu gdje se za nju brine medicinska sestra, budući da se ne želi vratiti u bolnicu.

Uz medicinsku sestru, za nju se brine i njena obitelj koja želi da Ashleigh svoje posljednje dane provede kod kuće, okružena ljudima koji je vole.

Njen otac kaže kako je Ashleigh zaista veliki borac i prkosi svemu što su joj liječnici rekli. Već su im nekoliko puta rekli da se pripreme na najgore, ali ona ne odustaje tako lako od života i trenutno izgleda dobro. 😊

Share on facebook
Share on whatsapp

Povezani članci

Postani dio V.I.P Princeza kluba

Prijavi se na naš newsletter i jednom tjedno u tvoj će inbox dolaziti koristan sadržaj za organizaciju vjenčanja, koji smo kreirali samo za pretplatnike.

Prijavi se