Hana Tabaković prošlog je vikenda izrekla svoje sudbonosno „DA“!

hana-tabakovic-vjencanje

Izvor naslovne fotografije: Facebook profil Hana Tabaković Baksa

Konačno svjedočimo onim opuštenim i veselim vjenčanjima kakve u posljednje vrijeme nismo imali prilike vidjeti. Jedno od takvih vjenčanja dogodilo se prošlog vikenda u Zagrebu.

Svoje sudbonosno „da“ izrekla je Hana Tabaković, poznata voditeljica Z1 televizije, svom izabraniku Borisu Baksi. Oduševljenje nije mogla sakriti od očiju javnosti, a nakon što su se emocije slegle, svoje je pratitelje na društvenim mrežama počastila mnogobrojnim fotografijama s vjenčanja. 😊

Prekrasne kreacije poznate voditeljice

Hana Tabaković je na svom vjenčanju zablistala u 2 vjenčanice. Na ceremoniji vjenčanja nosila je čipkastu haljinu bez rukava dok se kasnije presvukla u svilenu haljinu s puf rukavima.

Moramo priznati kako nas je oduševila s izborom haljina i jednostavnošću cjelokupnog izgleda. I njena frizura bila je jednostavna – ispeglana kosa i visoki rep. 

Haljine su bile poklon njene prijateljice Anje koja je trenutno u Dubaiju i nije mogla prisustvovati vjenčanju zbog epidemije koronavirusa koja još uvijek traje u svijetu.

Hanina vjenčana kuma bila je poznata pjevačica grupe Magazin – Andreja Šušnjara. Ona je na ceremoniji vjenčanja nosila kratku haljinu s cvjetnim uzorcima, dok se za proslavu vjenčanja presvukla u prekrasnu roza haljinu.

Nadamo se da ne moramo dodatno naglašavati kako je upravo Andreja bila zaslužna za stvaranje dobre atmosfere na vjenčanju. 😀

Još nekoliko zanimljivih detalja s vjenčanja Hane Tabaković

Kao i mnogi drugi mladenci i Hana i Boris odlučili su se na građansko vjenčanje koje se održalo u Gradskoj skupštini. Vjenčanju je prisustvovalo 112 uzvanika koji su svjedočili brojnim iznenađenjima od strane mladenaca.

Ono što je nevjerojatno je činjenica da su uspjeli organizirati vjenčanje u 20 dana! Da, i to je moguće. 😊

Naravno, bilo je stresa i treme hoće li sve ispasti kako treba, no na kraju je sve ispalo i bolje od očekivanog. 😊

Mladenka se za vrijeme proslave vjenčanja umorila od plesanja i skakutanja pa je sa svojom vjenčanom kumom malo prilegla, dok su ostali uzvanici nastavili slaviti. 😀

Vjenčanju su prisustvovale brojne poznate ličnosti

Kao što to obično biva, i na njihovom su vjenčanju prisustvovale brojne poznate osobe. Milan Bandić, Patrik Šegota, Kazimir Ilijaš, Tomislav Marić – samo su neka od poznatih imena s vjenčanja.

Budući da je među uzvanicima bilo i mnogo pjevača, ne čudi što su upravo oni bili zaslužni za odličnu atmosferu na vjenčanju. Mladen Burnać bio je glavni pjevač uz pratnju tamburaškog sastava, a za vrijeme njihove pauze ulogu je preuzeo DJ.

„Moje zlato“ bila je njihov izbor pjesme za prvi ples, a otpjevao ju je spomenuti pjevač Tomislav Marić. I sama Hana našla se za mikrofonom tijekom noći što pokazuju brojne fotografije.

Moramo priznati da nas je Hana zaista oduševila jednostavnošću i elegancijom kojom je zračila. 😊

Share on facebook
Share on whatsapp

Povezani članci

Postani dio V.I.P Princeza kluba

Prijavi se na naš newsletter i jednom tjedno u tvoj će inbox dolaziti koristan sadržaj za organizaciju vjenčanja, koji smo kreirali samo za pretplatnike.

Prijavi se