Lea i Marin zavjetovali su se na vječnu ljubav na prekrasnim Brijunima

Bajkovito vjenčanje Lee Živković i Marina Vrnoge de Gregoria ostavilo nas je bez daha! Zato smo i odlučile popričati s mladenkom Leom i s vama podijeliti dio ove uistinu čarobne priče. Kako je sve izgledalo prije i na dan samog vjenčanja otkrivamo za čas.

Spremne zakoračiti u raj na zemlji gdje su Lea i Marin izrekli sudbonosno „DA“ jedno drugome?

Gdje se održalo Vaše vjenčanje i opišite nam ukratko pojedinosti tog najvažnijeg dana u životu!

Već po povratku iz Pariza, gdje me Marin zaprosio u rujnu prošle godine, dogovorili smo se da će se naše vjenčanje održati ove godine. Bez previše razmišljanja, jednoglasno smo se složili da ćemo najvažniji dan u životu proslaviti upravo na Brijunima.

Sigurno se pitate zašto smo se odlučili baš za Brijune, a ne za neku drugu destinaciju?

Izvor fotografije: Instagram profil marin_vrnoga_degregorio

Zato što se na Brijunima baš osjeća mir i vlada posebna energija koju jednostavno ne možete ne osjetiti tijekom boravka tamo. Jednom riječju, Brijuni su nas osvojili na prvu i odmah smo znali da je to ta destinacija! Tako smo u studenom prošle godine rezervirali termin za vjenčanje i u kratkom roku dogovorili sve ostale detalje.

Što pak se tiče našeg vjenčanja, ono se održao 31. kolovoza u crkvici Sv. Germana. Proslavili smo ga u krugu naših najdražih. Dakle, naših obitelji i prijatelja, tako da nas je ukupno s muzikom, snimateljem te fotografom bilo 66. Kako su naši uzvanici dolazili iz različitih krajeva, Švicarske, Nizozemske, Španjolske, Slovenije i Hrvatske, svima smo poslali online pozivnice na vrijeme kako bi se za vjenčanje pripremili unaprijed.

Izvor fotografije: Instagram profil marin_vrnoga_degregorio

Kako je tekla organizacija samog vjenčanja?

Organizacija vjenčanja je tekla zaista mirno. Muziku, snimatelja, fotografa, make up artisticu i frizerku angažirala sam putem poznanstva, a ostalo sam sredila putem interneta te raznih grupa na društvenim mrežama gdje mnoge mladenke dijele savjete za vjenčanja.

Moram priznati da nije bilo stresa, osim dan prije vjenčanja i to oko uređenja. Kako smo sve nosili sa sobom na Brijune, odužilo se iskrcavanje stvari s brodica te njihovo postavljanje. Tako da smo s pripremama završili tek u 16:18, a u 17:00 je već bilo okupljanje uzvanika. Brzo smo se odjenuli, ja sam popravila šminku i morali smo dočekati goste.

Izvor fotografije: lea_dailysunlight

Za sve smo uzvanike pripremili paket dobrodošlice u kojem je bio raspored, meni, grickalice, voda i lepeza za dame.

Zahvalnice smo isto napravili sami pa su tako uzvanici na poklon dobili okvire LOVE sa zajedničkim slikama unutra , kao i magnet drva s urezanom porukom koje sam naručila iz Hong Konga. Naravno, u pomoć mi je uskočila mama koja je sve to pakirala i ukrašavala šljokicama.

Izvor fotografije: lea_dailysunlight

Kako odabir vjenčanog outfita, ponajviše vjenčanice, mladenkama obično zadaje glavobolju, zanima nas kako ste se snašli u tom pothvatu?

Vjenčanicu sam ugledala na reviji i rekla: To je ta! Bila je to ljubav na prvi pogled tako da sam otišla do salona Nancy i naručila ju bez da sam probala koji drugi model.

Izvor fotografije: lea_dailysunlight

Budući da su emocije najjače na dan samog vjenčanja, kako ste se osjećali na dan vjenčanja?

Iako su mi svi govorili da živim u oblacima, da život nije bajka i plašili me pomišlju da će možda biti na kraju kiša te da ću se spetljati pred svećenikom, dan vjenčanja odvijao se onako kako sam i zamišljala. Odnosno, bio je i bolji od toga! Proživjela sam ono u što vjerujem, a to je osjećaj ljubavi i bajku koju sam oduvijek htjela .

Za kraj, što biste savjetovali budućim mladencima?

Savjetovala bih im da se manje brinu oko detalja, a više oko osjećaja. To je dan kada se slavi ljubav, kad postajete jedno te kad se pogledate u oči i kažete ” Uzimam ” . Upravo zbog tih riječi se i cijela ceremonija odvija, zbog tog  „DA“ koje izričete jedno drugome.