Zbog koronavirusa otkazano i tajno vjenčanje slavne glumice Emme Stone

otkazano-vjencanje-emme-stone-korona-virus

Zbog situacije s koronavirusom u kojoj se našao čitavi svijet, brojna slavna lica otkazala su svoja vjenčanja. Jedna od njih je i glumica Emma Stone koja se prošlog vikenda trebala udati za svog odabranika Davea McCaryja.

Kako bi se spriječilo širenje koronavirusa, u Los Angelesu je donesena odluka o zatvaranju restorana i ostalih ugostiteljskih objekata. Zbog toga će se glumica i njen odabranik morati još malo strpjeti prije nego što „uplove“ u bračnu luku.

Detalji o otkazanom vjenčanju, slijede u nastavku. 😊

Tajno vjenčanje Emme Stone i Davea McCaryja

Sjećaš se kako smo ti s uzbuđenjem pisale o zarukama glumice Emme Stone? Bilo je to još davno, kada nismo ni slutili da će se svijetom proširiti koronavirus.  

Za princezu Beatrice još se ne zna hoće li održati svoje vjenčanje, no za glumicu Emmu Stone jasno se zna. Dugo planirano vjenčanje koje se trebalo održati prošlog vikenda je, nažalost, otkazano.

Samo četiri dana uoči vjenčanja glumica je otkazala glamuroznu proslavu i obred. Vjenčanje se organiziralo na tajnoj lokaciji, no zbog samog otkazivanja vjenčanja, vijest je ipak procurila u javnost. Emma svoj ljubavni život vješto skriva pa ne čudi što je i svoje vjenčanje željela odraditi u tajnosti.

Naime, 31-godišnja glumica i tri godine stariji komičar planirali su svoje vjenčanje u Los Angelesu gdje oboje žive. No zbog preporuke da izbjegavaju velika okupljanja i zabave, s tim će morati još malo pričekati.

otkazano-vjencanje-emme-stone-davea-mccarya

Izvor: Instagram profil Davea McCaryja

Novi datum vjenčanja Emme Stone i Davea McCaryja

Mladenci ne znaju kada će se zaista održati vjenčanje jer nitko ne zna kada će koronavirus nestati. Savjeti za javno zdravstvo u SAD-u, ali i ostatku svijeta, mijenjaju se iz sata u sat. Sada je samo važno staviti zdravlje svih na prvo mjesto, kao što su Emma i Dave to učinili.

Da te podsjetimo, Emma i Dave nakon tri godine veze objavili su svoje zaruke u prosincu 2018. godine, zajedničkom fotografijom na Instagramu. Dijamantni prsten bio je u prvom planu dok su iza njega virila njihova nasmiješena lica.

Možda si čula da je poznata glumica bila u pet godina vezi s glumcem Andrewom Garfieldom no to je za nju prošlost.

Nadamo se da će i Ema uskoro moći stati pred oltar i reći svom odabraniku dugo iščekivano „DA“! 😊