Jennifer Lopez se ovog ljeta udaje za Alexa Rodrigueza

Iako će mnogi muškarci plakati nakon ove rečenice, no kako navodi Us Weekly, popularna latino diva, Jennifer Lopez, i njen zaručnik Alex Rodriguez planiraju svoje vjenčanje ni manje ni više, već za ljeto ove godine . Kako posebno pamtimo romantičnu prosidbu ovog bivšeg igrača bejzbola, najprije ćemo se prisjetiti kako je ona izgledala.

Zaruke na predivnim Bahamima

Naime, Alex je nakon dvije godine veze zaručio svoju djevojku tijekom odmora na čarobnim Bahamima. Ova sretna vijest, nakon što ju je Alex podijelio na svom Instagram profilu, brzinom munje proširila se Internetom. Posebnu pak je pažnju izazvao ogroman dijamant kojeg je Alex darovao svojoj zaručnici. Moramo priznati da neko vrijeme nismo mogle skinuti pogled s njega, a i sada kada pomislimo na njega ne možemo mu se prestati diviti.

Jennifer-Lopez-zaruke
Izvor: Alex Rodriguez

Kako se radi o šestim zarukama ove lijepe pjevačice i glumice, prisjetit ćemo se svih njenih bivših ljubavi kao i njenih bivših supruga.

Bivši zaručnici i supružnici Jennifer Lopez

Iako će Rodriguezu ovo biti drugi brak, prvi brak njegove odabranice trajao je tek 11 mjeseci. Naime, davne 1997. godine Jennifer Lopez udala se za Ojanija Nou.

Drugi put, odnosno 2001. godine udala se za plesača i koreografa Crisa Judda s kojim je bila u braku dvije godine. Iako se tada još uvijek nije rastala od bivšeg supruga, Jennifer je 2003. godine započela novu ljubavnu vezu s Benom Affleckom. Par se čak i zaručio, no vjenčanje se nikad nije dogodilo, već su Jennifer i Ben prekinuli iste godine.

Njen posljednji brak bio je s glumcem i pjevačem Marcom Anthonyjem s kojim ima i blizance Maximiliana i Emmu. Njihov je brak trajao deset godina, dakle od 2004. do 2014. godine. Rodriguez pak je bio oženjen Cynthijom Scurtis, s kojom ima dvije kćeri, Natashu i Ellu.

Kako je ovo od onih vjenčanja koje s nestrpljenjem očekujemo, obavezno ćemo ti pisati u kakvoj će to haljini Jennifer Lopez zablistati. Budućim pak ćemo mladencima poželjeti mnogo sreće u organizaciji vjenčanja!

Izvor naslovne slike: businessinsider.com

Share on facebook
Share on whatsapp

Povezani članci

Postani dio V.I.P Princeza kluba

Prijavi se na naš newsletter i jednom tjedno u tvoj će inbox dolaziti koristan sadržaj za organizaciju vjenčanja, koji smo kreirali samo za pretplatnike.

Prijavi se