Kraljevsko vjenčanje treći put odgođeno zbog koronavirusa?

Koronavirus utječe na sve aspekte naših života pa tako i na vjenčanja.

Osim što je planiranje vjenčanja samo po sebi stresno i iziskuje mnogo vremena i truda, situacija s koronavirusom mladencima dodatno otežava.

Virus se širi po cijelom svijetu i ostavlja za sobom strašne posljedice. U cilju njegovog  sprječavanja poduzimaju se razne mjere, a jedna od njih je i zabrana okupljanja za više od sto ljudi.

Kako je većina svadbi organizirana upravo za veći broj ljudi, dovodi se u pitanje održavanje velikog broja svadbi pa tako i kraljevskog vjenčanja.

Hoće li se kraljevsko vjenčanje održati unatoč koronavirusu?

Unuka kraljice Elizabete, a ujedno i kćer princa Andrewa i Sarah Ferguson po treći put odgađa svoje vjenčanje.

Kao što je poznato 31-godišnja Beatrice i njezin 37-godišnji zaručnik, talijanski grof Edoardo Mapelli Mozzi zakazali su svoje vjenčanje 29. svibnja ove godine. No kako zdravstveni djelatnici upozoravaju, epidemija koronavirusa mogla bi trajati čak i do nekoliko mjeseci pa je datum vjenčanja postao upitan.

Koronavirus upravo je najrasprostranjeniji u Italiji odakle dolazi i sam zaručnik, ali i većina njegove obitelji.

princess-beatrice-edoardo-korona-virus

Izvor: Instagram profil princesseugenie

Nitko ne zna kako će se situacija odvijati do kraja petog mjeseca i hoće li Italija do tada biti u karanteni, ali normalno je da se par brine jer se situacija iz dana u dan pogoršava. Isto tako ne zna se kakva će biti povezanost letova između Italije i Velike Britanije i hoće li uzvanici uopće moći prisustvovati spektakularnom vjenčanju.

Poznato je i da The Guards’ Chapel u parku St. James neće biti lokacija njihovog vjenčanja dok zadnje informacije ukazuju da će se slavlje ipak održati u vrtu Buckinghamske palače u Londonu.

Kraljevska obitelj će odgoditi i još neke proslave ovog proljeća kao što je rođendan princa Philipa i neke kraljičine vrtne zabave. Kraljica i princ Phillip bliže se stotoj i dodatno ih zabrinjava situacija povezana s koronavirusom jer su upravo stariji ljudi skloniji oboljenju pa čak i smrti.

princess-beatrice-vjencanje-korona-virus

Izvor: story.hr

No da vas podsjetimo, vjenčanje Beatrice i Eduarda dva puta je odgođeno zbog seks skandala njenog oca. Naime, Andrew je navodno imao seksualne odnose s maloljetnicom koju mu je podvodio osuđeni pedofil Jeffrey Epstein, no on to poriče.

Iako su se udaljili od obitelji, vjenčanju će ipak prisustvovati i 35-godišnji princ Harry i 38-godišnja Meghan Markle.

Nadamo se da će koronavirus uskoro nestati i omogućiti Beatrice da ostvari svoje snove i održi vlastito vjenčanje.

Share on facebook
Share on whatsapp

Povezani članci

Postani dio V.I.P Princeza kluba

Prijavi se na naš newsletter i jednom tjedno u tvoj će inbox dolaziti koristan sadržaj za organizaciju vjenčanja, koji smo kreirali samo za pretplatnike.

Prijavi se