Akademija za planiranje vjenčanja

Obožavaš vjenčanja, kreativna si i odgovorna osoba, a organizacija ti je jača strana?

Možda si već razmišljala o profesionalnom planiranju vjenčanja i o tome kako bi bilo dobro drugim djevojkama pomagati u tome.

Na pravom si mjestu jer baš danas pišemo o Akademiji za planiranje vjenčanja! Kao i o tome što ona uključuje, što sve možeš naučiti na njoj te o najpoznatijim Akademijama u Hrvatskoj i u susjednoj nam Sloveniji :).

Što je Akademija za planiranje vjenčanja?

Akademija za planiranje vjenčanja pruža teorijsko i praktično znanje za planiranje osobnih događaja, poput zaruka, vjenčanja, krštenja i drugih obljetnica. Tijekom istoimene edukacije kod polaznika se razvija i potiče kreativno razmišljanje. Kao i sposobnosti vezane uz organizaciju navedenih događaja.

Zasebno se obrađuje svaki dio organizacije vjenčanja. Dakle, od odabira lokacije vjenčanja, dekoracije ambijenta, mode, make-upa, frizure, odabir buketa, pozivnica pa sve do odabira fotografa i glazbe.

akademija-za-planiranje-vjencanja

Također, akademija za planiranje vjenčanja omogućuje edukaciju o tržištu organizacije vjenčanja te stjecanje znanja iz područja poduzetništva i marketinga i razvoj komunikacijskih vještina.

Predavatelji su najčešće najpoznatiji organizatori vjenčanja koji imaju dugogodišnje iskustvo koje prenose na polaznike. Što se tiče polaznika akademije, oni dobivaju svu potrebnu literaturu. Odnosno udžbenike i gradivo u digitalnom obliku. Tako odlučiš li se upisati ovu akademiju, osim vrijednog znanja steći ćeš i puno kontakata koji ti u budućnosti mogu pomoći pri organizaciji.

Gdje se nalaze najpoznatije Akademije za planiranje vjenčanja u Hrvatskoj i Sloveniji?

Ako si zainteresirana za ulazak u svijet vjenčanja i ako bi voljela pokrenuti vlastiti posao, donosimo ti najpoznatije akademije u Hrvatskoj i Sloveniji. Najpoznatije takve akademije u Hrvatskoj su Organizator vjenčanja koja se nalazi u Zagrebu, a nudi ti plaćanje na rate ili jednokratno plaćanje s popustom te Antropoti akademija. Dok je u susjednoj Sloveniji to Infinity akademija.

Želiš li saznati više o planiranju vjenčanja i navedenim akademijama, brzo na njihove službene stranice čije smo linkove priložile u tekstu! 😉

Povezani članci

Postani dio V.I.P Princeza kluba

Prijavi se na naš newsletter i jednom tjedno u tvoj će inbox dolaziti koristan sadržaj za organizaciju vjenčanja, koji smo kreirali samo za pretplatnike.

Prijavi se