Luka Mirjan Simšič i Benjamin Kračun žive za planiranje vjenčanja drugih

planiranje-vjencanja

Pronašle smo priču o dvojici mladih Slovenaca, koji zaista kao da žive da bi organiziranjem vjenčanja usrećili druge. Dakle, kad je u pitanju planiranje vjenčanja, čime se oni i profesionalno bave, u potpunosti su mu predani što je vidljivo i kroz njihov rad u koji ulažu mnogo vremena, truda i ljubavi.

Kako budućim mladencima pomažu ostvariti želje i snove koje priželjkuju na svom vjenčanju, najprije ćemo ih predstaviti, a potom navesti što ih to motivira da toliko pažnje ulažu u svoj rad :).

Tko su zapravo Luka Mirjan i Benjamin?

Luka Mirjan Simšič i Benjamin Kračun su dvoje mladih ljudi koji daju sto posto sebe kada je u pitanju organizacija vjenčanja. Također, oni su i dugogodišnji partneri, a nadopunjavanje im nije strano ni u poslu.

Luka Mirjan Simšič je kreativan pa vodi brigu o dekoraciji, dizajnu i sličnim stvarima, dok Benjamin Kračun brine o tehničkim stvarima te samoj organizaciji. Sama zamisao da bi se mogli profesionalno baviti organiziranjem vjenčanja javila se ubrzo nakon što su se zaljubili.

luka-simsic-i-benjamin-kracun
Izvor: metropolitan.si

Kako su svestrani i imaju znanja iz područja umjetnosti i ugostiteljstva, ova ideja sinula im je sasvim prirodno. Naime, Luka Mirjan je u Sloveniji jedan od najpoznatijih vizažista i gotovo da ne postoji mlada žena u susjednoj državi koja nije čula za njega. Benjamin pak je vlasnik Pansiona Kračun i restorana Gastuž koje inače koriste za održavanje različitih proslava, a najčešće vjenčanja. Luka Mirjan je, također, prilično spretan u kuhinji tako da sam peče kolače i torte za vjenčanja svojih klijentica.

Luka Mirjan i Benjamin naglašavaju da im mladenke dođu s raznolikim slikama što bi htjele na svom vjenčaju. Problem je u tome što na Internetu naiđu na zaista svašta, a nažalost, neke su stvari prilično skupe. No na kraju ipak uspiju naći neki kompromis između želja i budžeta pa tako naprave nešto lijepo i posebno s čime su mladenke zadovoljne.

Koja je njihova tajna?

Njihova tajna leži u tome što smatraju da „ni jedna želja nije toliko luda, da je ne bi bilo moguće izvesti“. Prilično su snalažljivi pa na kraju svaku želju svojih klijentica i klijenata, s minimalnim korekcijama, uspiju i ostvariti.

Zato i vjeruj u svoje snove i znaj da sve želje koje imaš za svoj svadbeni dan mogu biti ostvarene. Luka Mirjan i Benjamin ovaj posao rade s dušom pa nam i vraćaju vjeru da je to moguće! 😉