5 savjeta kako odabrati bend za svadbu

bend-za-svadbu

Hoće li se uzvanici, ali i sami mladenci, ludo zabavljati na vjenčanju ili samo sjediti i razmišljati o odlasku kući, ponajviše ovisi o odabranom svadbenom bendu. Zato ga treba pažljivo birati!

Ne bi bile mirne da ti ne uskočimo u pomoć, stoga smo ispisale top 5 savjeta kako odabrati bend za svadbu 😊.

Odaberi vrstu glazbe

Prvi korak bez kojeg potraga za svadbenim bendom neće imati smisla odnosi se na odabir vrste glazbe. Bilo da ti i dragi preferirate rock, pop, jazz ili nešto treće, upravo vrsta glazbe bit će putokaz prema bendovima istih žanrova.

Dobro istraži svadbene bendove

Nakon što ste odlučili kakvu vrstu muzike želite na svom vjenčanju, slijedi potraga za odgovarajućim bendom. Imaj na umu da Google sve zna te da u samo nekoliko klikova možeš pronaći cjelokupnu biografiju, video pa čak i svadbeni repertoar benda. Svakako se savjetuj i s prijateljima i rodbinom jer možda baš oni znaju bend kakav tražiš. Također, ne bi bilo loše posjetiti sajmove vjenčanja jer upravo tamo možeš pokupiti super preporuke, dobre savjete, a možda čak i popuste od pojedinog benda.

P.S.: Tijekom istraživanja svadbenih bendova imaj na umu i brojčano stanje uzvanika jer broj članova benda ovisi o broju uzvanika.

Poslušaj izvedbe odabranih bendova

Ok, sada kada već imaš konkretan popis bendova, ono što svakako preporučujemo je posjetiti neke njihove koncerte, gostovanja ili čak svadbe kako bi iz prve ruke saznala kakva je njihova interakcija s publikom, kvaliteta zvuka i slično. Nadalje, svakako prošvrljaj i YouTube kanalom i pročitaj pokoju recenziju kako ne bi bilo nekih neugodnih iznenađenja, a i znaš kako se kaže: „Od viška glava ne boli“.

bend-za-svadbu

Bend za svadbu kontaktiraj na vrijeme

Znaš i sama da bendovi obično imaju popunjene termine nekoliko mjeseci pa čak do godinu dana prije vjenčanja, zato ih kontaktiraj na vrijeme kako ti i dragi ne bi ostali bez željenog benda u zadnji čas 😲.

Dogovorite čak i najsitnije detalje

Zakaži sastanak uživo kako bi dogovorili ama baš sve pojedinosti. Primjerice, možeš li kreirati vlastiti popis ili bend već ima uhodani repertoar, kakve su stanke te kako teče program za prvi ples, rezanje torte ili bacanje buketa. Naravno pitaj i za cijenu jer se ona razlikuje ovisno o broju članova benda, danu vjenčanja, trajanju vjenčanja.